علیزاده عزیز ! کسی نیست یادت بده ؟ یا برات درست کنه؟
منظورت شاید اینه که تنها هستی .
عیبی نداره خودت یاد بگیر آشپزی کنی تایپک ستاره جوون را بخون یاد می گیری سخت نیست .
البته اگه مسئله چیز دیگه ای نیست . یاد بگیر آسونه :v _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
علیزاده عزیز ! فکر کنم به تالارهای گفتگو سری نمی زنی ؟ خوب اگه سری زدی تو بخش آشپزی اینو می تونی ببینی :
http://www.cmesle.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=589
موفق باشی
فقط یه کاری کن : تلفن را جلو دستت بزار اگه خدای نکرده با غذا حالت ناجور شد بتونی به اوژانس زنگ بزنی =)) _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
علیزاده جان خانوم ها که می دونن چیکار می کنن با این غذا ها واسه همین عادت دارن به همه همینو بگن :grin: _________________ مهربانی را وقتی آموختم که کودکی آسمان نقاشی اش را سیاه می کرد
تا پدر کارگرش زیر آفتاب نسوزد !
خيلي هم دلتون بخواد دست پخت ماها رو بخوريد :lol: _________________ شبهاي دراز بي عبادت چه كنم
طبعم به گناه كرده عادت چه كنم
گويند خدا جمله گناهت بخشد
او بخشد و من از اين خجالت چه كنم
اگه مجبور نبودیم که نمی خوردیم چه کنیم که کار زندگی نمی زاره خودمون اشپزی کنیم :( _________________ مهربانی را وقتی آموختم که کودکی آسمان نقاشی اش را سیاه می کرد
تا پدر کارگرش زیر آفتاب نسوزد !
خوشمزه ترین غذا شاید همون شیشلیگی بود که پارسال تابستون روز کنکور توی زنجان خوردیم..............خیلی چسبید...خیلی هم خوش گذشت............شاید چون خاطره ی خوبی بوده به نظرم خوشمزه میاد نیدونم _________________ یادمان باشد نشکنیم شکستنی هایی را که هیچ گاه به هیچ دستی جمع نخواهند شد!!!!!!!!!!
پیتزا که سر نیست !! :-) متونی داغشو بخوری :Ka: _________________ شبهاي دراز بي عبادت چه كنم
طبعم به گناه كرده عادت چه كنم
گويند خدا جمله گناهت بخشد
او بخشد و من از اين خجالت چه كنم
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید