عجب خانوم هاي دل سنگي اينجا داريم :-? شما ها چرا نمي خواييد باور كنيد اينا همش خواب هستش ">
ما حتي نمي تونيم همين يكي رو نگه داريم بريم سراغ دومي و سومي _________________ Fly
Open up the part of you that wants to hide away
You can shine
Forget about the reasons why you can´t in life
And start to try
Cause it´s your time
Time to fly
خوشحالم كه نگهداري همون يكي هم براتون سخت شده كه نتونيد فكر ... :lol: _________________ شبهاي دراز بي عبادت چه كنم
طبعم به گناه كرده عادت چه كنم
گويند خدا جمله گناهت بخشد
او بخشد و من از اين خجالت چه كنم
با یه داستان کوتاه کار به کتک کاری رسیده!!! چیزی که معلومه اینه که آلان همه چی به نفع مرداس! خانم های بیچاره هم هر چی زحمت می کشن به چشم نمیاد!
البته بدم پیدا میشه ولی خوبا خیلی بیشترن! _________________ اگر ایران بجز ویران سرا نیست من این ویران سرا را دوست دارم من دارم تو آدمک ها می میرم!!
چون مادرم رو خیلی دوست دارم! نه، معمولاً واقعیتو میگم! _________________ اگر ایران بجز ویران سرا نیست من این ویران سرا را دوست دارم من دارم تو آدمک ها می میرم!!
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید