دوستان و عزيزان راهش رو پيدا كردم ، الآن مرحله دو هستم ، خيلي محشره ، شما هم بخريد بازي كنيد . 6 تا سي ديه :wink: _________________ "پيشنهادي به اش مي كنم كه نتونه رد كنه"
پاکش کن دوابره بریز بازم پاکش کن بار سوم بریز! بازم نشد هی بریز تا درست شه! من تو بازی سیمپسونها یه همچین مشکلی داشتم 3 بار پاک کردم و ریختم درست شد! :lol:
عجب حوصله ای داری احسان جان. دمت گرم. _________________ اگر ایران بجز ویران سرا نیست من این ویران سرا را دوست دارم من دارم تو آدمک ها می میرم!!
salam man bazi Civilization IV Beyond the Sword ke 300 mb bood ba kolli dardesar ddanlod kardam (az hamin site) vali badesh kaar nakard to rokhoda age kasi chizi midoone bege
salam man bazi Civilization IV Beyond the Sword ke 300 mb bood ba kolli dardesar ddanlod kardam (az hamin site) vali badesh kaar nakard to rokhoda age kasi
chizi midoone bege
1. فارسی چرا تایپ نکردید ؟ مگه تو قوانین ننوشتیم که اینگلیسی نباید تایپ بشه ؟
2. چرا تو تایپیک دیگران مطرح کردید ؟
3. چرا نگفتید مشکل چیه ؟
احتمال 60 درصد فایلش بعد گذشت مدت زمان مورد دار شده بوده یا مشکل جزی دیگه ای وجود داره که اگر فارسی و روان به صورت پی ام خصوصی برام بفرستید شاید بتونم کمک کنم _________________ مهربانی را وقتی آموختم که کودکی آسمان نقاشی اش را سیاه می کرد
تا پدر کارگرش زیر آفتاب نسوزد !
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما می توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید