تاریخ: شنبه 7 مهر 1386 - 06:34 عنوان: یک اماراتی 78 فرزند دارد، اما دنبا
یک مرد اماراتی یکپا که صاحب 78 فرزند است، آماده ازدواجهای بعدی میشود تا به هدف 100 فرزند تا سال 2015 دست یابد!
به گزارش خبرگزاری رویترز داد محمد مراد عبدالرحمان 60 ساله تا به حال 16 همسر داشته است، گرچه مجبور بوده است در طول عمرش برای حفظ حد قانونی چهار همسر در یک زمان، آنها را طلاق دهد.عبدالرحمان در مصاحبهای با روزنامه "امارات تودی" گفت: "در سال 2015 من 68 ساله خواهم بود، و 100 فرزند خواهم داشت."
"پس از آن ازدواج کردن را کنار خواهم گذاشت. اما برای رسیدن به عدد 100 فرزند مجبورم دست کم سه زن دیگر بگیرم."بزرگترین فرزند عبدالرحمان 36 سال و کوچکترین آنها 20 روزه است. از سه همسر فعلی او هم دوتایشان حامله هستند.به گفته عبدالرحمان خانواده او در 15 خانه زندگی میکنند. او این خانواده پرجمعیت را با مستمری بازنستگی شغل نظامیاش و کمک دولت عجمان، یکی از هفت امیرنشین امارات متحده عربی اداره میکند. _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
تازه کیتانا جان ، طرف یه پا هم هست . D: _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
Baroon الان مردم از پس يك بچه بر نميان اون 100 تا بچه رو ميخواد چي كار..... _________________ هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری
من اون ماهو دادم به تو یادگاری
واااااااااااااااااا ميخواد چيكار 100 تا رو؟ كه چي بشه! نمي دونم اين عربا كي ميخوان... ~x( _________________ شبهاي دراز بي عبادت چه كنم
طبعم به گناه كرده عادت چه كنم
گويند خدا جمله گناهت بخشد
او بخشد و من از اين خجالت چه كنم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید