منم موافقم! آدم زیاد داره ولی خوب هاش ظاهراً نزدیک ما نیستن! علی آقا آدرس بدید شما رو ببینیم! ولی خب حالا که یه شهر دیگه درس می خونم میگم واقعاً تهران پیشرفتش از بقیه شهرها بیشتره! حتی اصفهان هم به پاش نمی رسه! مردمش هم واقعاً با فرهنگن!
جاهای دیدنی هم زیاد داره که احتمالاً همه می دونن دیگه: کلی کاخ و موزه و پارک و حتی دانشگاه تهران و دبیرستان البرز ... همه و همه جاهای دیدنیشن!
این آخری خیلی هم دیدنی نیست ولی تاریخی و مهمه! _________________ اگر ایران بجز ویران سرا نیست من این ویران سرا را دوست دارم من دارم تو آدمک ها می میرم!!
شهري كه مي تونيد آثار باستاني فراووني رو توش بينيد،البته به شرطي كه از موتور هاش كه مثل مور و ملخ تو خيابونا ريختن جون سالم به در ببريد! _________________
توی شهری که در کشوری ایران هست من در آنجا به دنیا آمدم اصفهان است و در اهواز بزرگ شدم الان هم هند هستم در شهری کثیف آب و هوا معمولی مردمی خوب ! _________________ why so serious?
شهري تاريخي كه باغ دولت آبادش كه بيخ ما هست تابستونا و بهار از مسافر و توريست پر مي شه.مردمش ساده ان.زيادي درس مي خونن و سرشون تو كار هاي خوبه(البته غير از بعضياشون)هوندا گل گفتي.يزد فكر كنم به بي فرهنگي موتور سواراش معروف باشه.كه غن غن گاز مي دن و كوش آدم رو كر مي كنن.امكاناتش بد نيست ولي خيلي بيشتر از اينها بايد باشه.خلاصه شهر امنيه فكر كنم مردم يزد به خوبي و پاكي معروف باشن. _________________ اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتن هاست...
میشه منم از شهر شما (یزد) بگم؟
اول آدم ها:
به قول آقای خامنه ای اعتماد به نفس مردمش بالاست!
راننده تاکسی هاش هم که بی خیال.... کافیه بدونن یزدی نیستی، دو قدم راه میشه 2000 تومان!
و موتور سوارهاش رو هم که گفتید، 8 شب به بعد برگرد هتل! هر جایی که هستی!
مردمش رو هم زیاد نشناختم
در کل شهر خیلی آرومیه
آتشکده ش رو خیلی دوست داشتم
تالار آینه ش رو هم یه بار رفتم، جای زیبایی بود، برعکس خود یزد پر از درخت و سرسبز
باغ دولت آبادش هم خیلی خوب بود، حیف که بهش رسیدگی نمی کنن!
دیگه................................ چیزی یادم نمیاد!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
از شهرتون بنویسید تا منم از شهرتون بنویسم!
_________________ اگر ایران بجز ویران سرا نیست من این ویران سرا را دوست دارم من دارم تو آدمک ها می میرم!!
حالا شهر ممول: چند تا کوه داره، یه عالمه دود داره، یه پل سید خندان داره که کافیه کارت اون جا گیر بیفته، از پل سید خندان رد شدن همانا و سردرد و سرگیجه و تا آخر شب های شدن همان، به به به تاکسیاش مشترکن، 5 نفره، هنوز نارنجی؟؟؟؟
گل به شهر عزیزم، گل به میدون کتابی ، دلم واسش یه ذره شده
اگه تو تهرانی هر چی آرایش کنی و بیشتر اینگلیش بپرونی باکلاس تری پس اگه خواستی رو کم کنی اصلا کلا برو کلاس زبان و وانمود کن که فارسی بلد نیستی !!! موهاتم اگه سیاهه بکنش بلوند، هر چی روشن تر بهتر !!! اگه دختری فاکل بزار 11 سانت، اگه پسری موهاتو بکن شکل جوجه تیغی 12 سانت که روی بچه های شهرک فلان کم شه
دیگه.... شهر من درررررررررررربننننننننننننننننننننننننننننننننند داره، کباب داره ، قلیون داره
گلللللللللللللللل به تهران، بهترین شهر دنیا
یزد هم شرمنده ، نرفتم که بدونم چه شکلی، فقط می دونم کیک یزدی خیلی دوست دارم ! _________________ Maryam
حالا شهر ممول: چند تا کوه داره، یه عالمه دود داره، یه پل سید خندان داره که کافیه کارت اون جا گیر بیفته، از پل سید خندان رد شدن همانا و سردرد و سرگیجه و تا آخر شب های شدن همان، به به به تاکسیاش مشترکن، 5 نفره، هنوز نارنجی؟؟؟؟
گل به شهر عزیزم، گل به میدون کتابی ، دلم واسش یه ذره شده
اگه تو تهرانی هر چی آرایش کنی و بیشتر اینگلیش بپرونی باکلاس تری پس اگه خواستی رو کم کنی اصلا کلا برو کلاس زبان و وانمود کن که فارسی بلد نیستی !!! موهاتم اگه سیاهه بکنش بلوند، هر چی روشن تر بهتر !!! اگه دختری فاکل بزار 11 سانت، اگه پسری موهاتو بکن شکل جوجه تیغی 12 سانت که روی بچه های شهرک فلان کم شه
دیگه.... شهر من درررررررررررربننننننننننننننننننننننننننننننننند داره، کباب داره ، قلیون داره
گلللللللللللللللل به تهران، بهترین شهر دنیا
یزد هم شرمنده ، نرفتم که بدونم چه شکلی، فقط می دونم کیک یزدی خیلی دوست دارم !
ممول از اين شهري كه تو ايتاليا ساكنشي بگو .
ديشب توي گوگل سرچ كردم ، جاي قشنگي به نظر ميرسه . _________________ "پيشنهادي به اش مي كنم كه نتونه رد كنه"
نگو ممول جان.هيچ كس نبايد تهرانو به خاطر بي آييني مردمش بشناسه.آخه الان بيشتر دختر پسراي تهران نسل جوجه تيغي به خود گرفتن كه اگه انسان باشن بهتره.
ولي تهران امكاناتش خوبه.همه چي داره.ولي من يزدو بازم بيشتر دوست دارم.لهجش هم خيلي قشنگ و ساده هست.(البته هيشكي نمي تونه يزدي صحبت كنه.
_________________ اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتن هاست...
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3بعدی
صفحه 1 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید