سلام به همگی میخواستم ببینم میشه توی سایت آهنگ هم برای دانلود بزارید . آهنگ های جدیدی که هست از خواننده های مختلف اگر بزارید فکر کنم خیلی خوب باشه _________________ هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری
من اون ماهو دادم به تو یادگاری
من موافقم آهنگ هاي خيلي قشنگ و معروفي هم دارم ، نفيسه خانم بگذار وب سر وسامون بگيره من در خدمتم چون الان الكي حجم روي وب بزاريم كار مدير براي درست كردن وب سخت ميشه. _________________ كم گوي و گزيده گوي چون - تا از كم تو جهان شود پر
لاف از سخن چو در توان زد - آن خشت بود كه پر توان زد
دوستان با صحبتی که شد دیدم که نمیشه به دلیل یکسری مشکلات توی سایت اهنگ گذاشت پس این تایپیک قفل میشه شاید روزی با برطرف شدن مشکلات دوباره این تایپیک باز شد _________________ هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری
من اون ماهو دادم به تو یادگاری
یعنی الآن این تاپیک قفله؟ بله قبلاً هم تاپیک مشابه داشتیم که قفل شده. _________________ اگر ایران بجز ویران سرا نیست من این ویران سرا را دوست دارم من دارم تو آدمک ها می میرم!!
شما می توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید