دوستان هر چند من طرفدار PES هستم ولی چون دوستتون دارم این تایپک رو زدم>><<16>>EA نوید یک بازیه واقع گرایانه(photorealistic) رو برای PC میدهد<<
فیفا 09 برای pc که هر ساله با کمی تغییر نسبت به نسخه ps2 ساخته میشد این بار تحول اساسی پیدا کرده!!
سازنده بازی Paul Hossack گفته:
"ما متعد به سرمايه گزاري و بدعت گذاردن برای خلق یه تجربه جدید بر روی pc شده ایم.gamers یک gameplay مخصوص به pc رو میخوان که fifa این امر رو محقق میکنه!!"
که از ویژگی های این نسخه leading-edge visuals که فکر کنم منظورش این باشه که گرافیکش در بین بازی های PC پیشتاز باشه.و بایکنان شاهد یه بازی با گیم پلی فوق طبیعی(ultra-realistic) خواهند بود.و همچنین کنترل دقیق با موس.
این بازی در 14اکتبر 2008 منتشر شده
سیستم مورد نیاز برای اجرای FIFA 09 بر روی PC را منتشر کرد که به شرح زیر است:
Minimum
Supported OS: Windows XP
Processor: Pentium 4 2.4 Ghz or Equivalent
Memory: 1 GB
Graphics: 6600 Nvidia graphics card or ATI equivalent with support for Pixel Shader 3
DirectX Version: DirectX 9.0c
Sound: DirectX Compatible
Hard Drive: 4 GB
Recommended System
Supported OS: Windows XP / Vista
Processor: AMD or Intel Dual Core Processor
Memory: 2 GB
Graphics: 7800 Nvidia graphics card or ATI equivalent
DirectX Version: DirectX 9.0c
Sound: DirectX Compatible
Hard Drive: 4 GB _________________
برا چي خوشت نمياد؟!كلا از فوتبال خوشت نمياد يا از fifa ؟به نظر من كه fifa از pes بهتره.pes فقط جزئياتش بيشتره كه موجب ميشه همه نتونن ازش استفاده كنن. _________________
من كه به روز بودن فوتبال(از نظر بازيكنان و ...) خيلي برام مهمه.اخيرا با وجود اينكه عشق فيفا هستم فيفا08 رو به دليل اينكه قديمي شده بازي نميكردم و داشت جونم در ميومد!(البته فيفا 08 مشكلاتي هم داشت كه واقعا ضد حال بود.مثلا گل زدن توي نوع world class ش واقعا كار حضرت فيل بود كه تو فيفا 09 اين مشكل برطرف شده.) _________________
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید