فكر نكنم دليل كم طرفدار بودن كتاب ارباب حلقه ها چيزي كه گفتي باشه.چون تالكين(نويسندش)واقعا طوري نوشته كه برا آدم خسته كننده نيست و طولاني بودنشم به اين خاطره كه تالكين برا خودش يك دنيا به وجود آورده! پس حق داره در موردش توضيح بده!
كتاباي تالكين يه چيزي هست تو مايه هاي شاهنامه.طولاني و البته جذاب.دليل كم طرفدار بودن كتابش چيز ديگه اي هست و اونم اينه كه كسي كه رفته فيلمشو با اون همه جذابيت ديده ديگه نميره 20 تومن پول بده وكتاباشو بخونه!فرضا از لحاظ پول مشكلي نداشته باشه يا اينكه e-book بتونه بگيره ديگه حوصله نداره وقشو پاي كتاب بذاره! هرچند توي كتابش چيزهايي هست كه در فيلم هرگز نمي تونه پيدا كنه!در ضمن ارباب حلقه ها سومين كتاب پرفروش تاريخ هست! پس دليل كم طرفدار بودن كتابش تو ايران همون پخش كردن فيلم قبل از ترجمه و انتشار كتاب هست!) _________________
در مورد فرش نمیدون ولی من که خواستم بخونم اونقدر اسم های عجیب غریب میاره طول میده و... که ادم خسته میشه چرا بر عکس فکر نمیکنی شاید فیلمش باعث شده کتابش پرفروش بشه من خودمم میدونم نسبت به خیلی از رومان های دیگه شاهکاره ولی فیلمش یه چیز دیگه
است
من یه کتاب دیگه ازش خوندم اسمش هابیت بود انگار یه چیزی تو مایه های همون یعنی شخصیتاش همون بودن
زیادم خوشم نیومد
آقا همه كه فيلم ارباب حلقه ها رو ديديد ديگه ؟! يه حرفي در موردش تو دلم مونده كه دارم منفجر مي شم!خوب شد يه جايي پيدا شد كه دربارش صحبت كنم! پيتر جكسون فيلمو عالي كارگرداني كرده ولي گله ي من از فيلمنامه نويس مزخرفشه!آخه آدم بايد به خاطر يه سري اهداف پست داستانو عوض كنه؟! اون تيكه اي رو كه اون زن الف(آرون)فرودو رو با اسبش از رودخونه رد كرد و بعدشم يه وردي خوند كه آب رودخونه به شكل اسب هايي در اومد و سواراي سياهو غرق كرد كه يادتونه؟! اصلا تو متن كتاب توي اين قسمت آرون نيست!بلكه يه الف مرد مياد كه اسمش گلورفيندل هست!و تازه اون فرودو رو از رودخونه رد نمي كنه! بلكه فقط اسبشو به فرودو مي ده و فرودو از رود خونه رد ميشه! اون موج هاي رودخونه رو هم الروند(فرمانرواي ريوندل)و گندالف به وجود آوردند! من تقريبا آخراي كتاب اولشم.اميدوارم ديگه به مورداي اينجوري برنخورم !به نظر من كه اين توهين به نويسنده بزرگ ارباب حلقه ها،جي.آر.آر.تالكين،هست.ببخشيد كه يخورده طولاني شد!
آره
من تا اواسط جلد دوم خوندم .
ولي يه چيزي كه بر من خيلي گران اومد ، حذف كل قسمت تام بامباديل بود . _________________ "پيشنهادي به اش مي كنم كه نتونه رد كنه"
در مورد فرش نمیدون ولی من که خواستم بخونم اونقدر اسم های عجیب غریب میاره طول میده و... که ادم خسته میشه چرا بر عکس فکر نمیکنی شاید فیلمش باعث شده کتابش پرفروش بشه من خودمم میدونم نسبت به خیلی از رومان های دیگه شاهکاره ولی فیلمش یه چیز دیگه
است
من یه کتاب دیگه ازش خوندم اسمش هابیت بود انگار یه چیزی تو مایه های همون یعنی شخصیتاش همون بودن
زیادم خوشم نیومد
فريد جون ، اين كتاب حتي زمان زنده بودن خود تالكين هم خدا تا فروش رفت تا حدي كه خود تالكين ناراضي شد از فروش بالا !!! چون مي گفت من چيزايي تو كتابم گفتم كه هر كسي نمي فهمه و ناراحت بود كه مردم از كتابش به عنوان يه اثر سرگرم كننده نام مي برن ولي خودش نمي دونست عجب دنيايي خلق كرده .
درباره ي هابيت هم بگم قبل از شروع داستان ارباب حلقه ها و سه گانه ي ارباب حلقه ها ، دو جلد ديگه هستن كه اگه بخوايم از ابتدا تا انتها بگيم به ترتيب اينا هستن :
1 - سيلماريليون
2 - هابيت : يا به آنجا رفتم و بازگشتم
3 - ارباب حلقه ها : ياران حلقه
4 - ارباب حلقه ها : دو برج
5 - ارباب حلقه ها : بازگشت پادشاه _________________ "پيشنهادي به اش مي كنم كه نتونه رد كنه"
دوستان ، تاپيكي ديگه احداث ميشه با موضوع ارباب حلقه ها .
اونجا راجع به كتاب و فيلمش بحث مي كنيم . _________________ "پيشنهادي به اش مي كنم كه نتونه رد كنه"
است
زیادم خوشم نیومد
فريد جون ، اين كتاب حتي زمان زنده بودن خود تالكين هم خدا تا فروش رفت تا حدي كه خود تالكين ناراضي شد از فروش بالا !!! چون مي گفت من چيزايي تو كتابم گفتم كه هر كسي نمي فهمه و ناراحت بود كه مردم از كتابش به عنوان يه اثر سرگرم كننده نام مي برن ولي خودش نمي دونست عجب دنيايي خلق كرده .
درباره ي هابيت هم بگم قبل از شروع داستان ارباب حلقه ها و سه گانه ي ارباب حلقه ها ، دو جلد ديگه هستن كه اگه بخوايم از ابتدا تا انتها بگيم به ترتيب اينا هستن :
1 - سيلماريليون
2 - هابيت : يا به آنجا رفتم و بازگشتم
3 - ارباب حلقه ها : ياران حلقه
4 - ارباب حلقه ها : دو برج
5 - ارباب حلقه ها : بازگشت پادشاه
در مورد حرفت که گفتی قبل فیلمش هم خوب فروش داشته حدس میزدم...
اوه اوه پس کتاباش فلسفی بودن شرمنده باید برم دوباره بخونم
ولی این هابیت بد جور حالمو گرفت...
خوب دیگه ارباب حلقه بسه میرم سراغ یه فیلم
من فیلم و دیدم ..خوشم نیومد!!!حالا نیاین بگین شاهکاره پولانسکیه و اینا...(شاید واسه اینه که سه بار تا وسطش دیدم نشد تا اخر ببینم)
اولا این این موضوع فیلم خیلی زیاده من نمیفهمم این یهودیا چه جوری دنیا رو گرفتند صد تا فیلم در مورد ظلمایی که بهشون شده هست ولی چند تا فیلم از نازی ها و... اینا دیدید؟
دیگه اصلا از زجرایه این یهودی ها تحت تاثیر قرار نمیگیرم(شوخی کردم نگین سنگ دل شدی)
یه چیزی دیگه که خیلی ازارم داد موسیقیش بوود به نظر من قشنگ نبود یعنی اونا که هیی میگفتند بهترین پیانیسته اون صحنه اخر که سرگرد المانیه میاد میتونست یه شاهکار بزنه که فیلمشم عالی شه...به نظر من فقط داشت تند میزد که محارتش معلوم شه شاید من گوشم به موسیقی ضعیفه!
ولی شما یکشنبه غم انگیز و بینین چقدر اهنگش قشنگه(چون به این فیلم ربط داشت این مثال و زدم)
در کل نمیگم فیلمش خوب نبود ولی اونقدر تعریف شنیده بودم که خورد تو حسم
این مطلب آخرین بار توسط sting در یکشنبه 17 شهریور 1387 - 10:54 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید