من طی پرسو جوهایی که کردم و توی سایت ها گشتم به این نتیجه رسیدم که فعلا برترین adslمورد استفاده قرار گرفته شده توسط کاربران اینترنت adsl پارس انلاین هستش بسته به قیمتش کارایی خوبی داره
می تونید برید به سایتPars Online.comوادرس شرکت در شهرتون رو پیدا کنید و همچنین قیمت های اون رو ببینید _________________
بنيامين جان ولي من فكر ميكنم صبانت بهتر باشه !!!!!!!!!! _________________ كم گوي و گزيده گوي چون - تا از كم تو جهان شود پر
لاف از سخن چو در توان زد - آن خشت بود كه پر توان زد
هر دو مي گن خوبه من از پارس انلاين استفاده مي كنم كاراييش بدك نيست فقط قيمتش برا ما كه تو شهرستانيم كمي بالاست اما در كل بد نيست راضيم _________________ مهربانی را وقتی آموختم که کودکی آسمان نقاشی اش را سیاه می کرد
تا پدر کارگرش زیر آفتاب نسوزد !
از نظر قيمت صبانت بهتر 128 ميده ماهي 3 گيگ 30 تومان _________________ كم گوي و گزيده گوي چون - تا از كم تو جهان شود پر
ببخشيد منظورم اين بود كه 128 سه ماهه ميده ، ماهي 3 گيگ يعني در كل 9 گيگ ، همون سه ماهش 30 تومن!!!!!!! _________________ كم گوي و گزيده گوي چون - تا از كم تو جهان شود پر
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید