ببینم سعید جان منظروت چی بود اینکه نرم افزار جدید بزاریم اره؟ _________________ مهربانی را وقتی آموختم که کودکی آسمان نقاشی اش را سیاه می کرد
تا پدر کارگرش زیر آفتاب نسوزد !
اقا من یه برنامه داشتم می تونستی بینین کی on کی off منظورم اینویزیبله ولی پاک شد اگه کسی داره ممنون میشم بده ولی نسخه ای که کار کنه چون خیلیاش کار نمیکنن
حالا که این مطرح شد اقا چیکار کنیم اینطور سایت ها نشون ندن بابا من خیلی وقت ها کار دارم اینوایزبل می کنم که راحت به کارهام برسم ( البته نگید ای دی تو چرا نمی بندی اخه همیشه مشکلاتمو از بعضی دوستان که هر کدوم در یک زمینه متخصص هستند می پرسم برای همی باید ان هم باشم) اما از طریق این سایت ها می فهمن دیگه هم نمیشه بگی نیستی ابروی ادمو می برن یه راهی بگید از دست این سایت ها خلاص بشیم :evil: _________________ مهربانی را وقتی آموختم که کودکی آسمان نقاشی اش را سیاه می کرد
تا پدر کارگرش زیر آفتاب نسوزد !
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید