تاریخ: چهارشنبه 4 مهر 1386 - 06:46 عنوان: در دانشگاه کلمبیا چه گذشت؟
جلسه سخنراني احمدي نژاد دردانشگاه كلمبياي نيويورك، تبديل به جلسه محاكمه رييس جمهوري اسلامي ايران توسط رييس اين دانشگاه شد. لي بولينجر با اشاره به سخنان احمدي نژاد طي دوسال گذشته، به انتقاد ازوضعيت حقوق بشر درايران پرداخت واو را" ديكتاتوربي رحم كوچك" خطاب كرد.
رييس دانشگاه كلمبيا همچنين دستگيري هاله اسنفدياري و كيان تاجبخش وممنوع الخروج كردن پرناز عظيما را غيرقابل توجيه خواند. او با اشاره به اينكه هاله اسفندياري 105 روز درزندان انفرادي بوده است از حبس خانگي كيان تاجبخش به عنواني اقدامي اشتباه نام برد وخواستار بازگشت وي به امريكاشد. محمود احمدي نژاد در پاسخ با وجودي كه اظهارات رييس دانشگاه كلمبيا را توهين به خود دانست، اما اعلام كرد ترجيح مي دهد به اين سخنان جواب ندهد و حرف هاي خود را بيان كند.
رئيس دانشگاه كلمبيا در ادامه سخنان خود ازاحمدي نژاد خواست اجازه بدهد تاجبخش ازايران خارج شود. وي همچنين افزود كيان تاجبخش، درترم آينده اين دانشگاه استاد افتخاري دانشكده برنامه ريزي شهري خواهد بود. اظهاراتي كه با تشويق ممتد ششصد شركت كننده دانشجو واساتيد دانشگاه همراه بود.
رييس دانشگاه كلمبيا سپس با خطاب قراردادن محمود احمدي نژاد گفت:" چرا شما دركشورتان مي ترسيد ازشما انتقاد كنند و روزنامه نگاران ومنتقدان را به زندان مي اندازيد؟"
او افزود طي سال گذشته تاكنون 210 نفر درايران دستگير وتحت تعقيب قرارگرفته اند وافراد زيادي درملاء عام اعدام شده اند وايران همچنان به نقض قوانين بين المللي ادامه مي دهد.
او همچنين به اعدام افراد زير هجده سال درايران اشاره كرد كه طبق گزارش سازمان هاي حقوق بشري بيشترين تعداددرجهان به شمار ميرود. بازنشستگي زودرس دانشگاهيان موضوع ديگري بود كه رييس دانشگاه كلمبيا از آن انتقاد كرد.
وي افزود: "چرا زنان و بهايي ها و همجنسگرايان دركشورشما مورد آزار قرارمي گيرند؟" رييس دانشگاه كلمبيا همچنين افزود همان طور كه شما با آزادي اينجا آمديد و با مطبوعات ما مصاحبه كرديد، اجازه بدهيد يك هيات از دانشگاه كلمبيا ودانشجويان به ايران بيايد و به دانشگاه هاي مختلف بروند ودرمورد آزادي بيان صحبت كنند.
موضوع هولوكاست، مورد ديگري بود كه مورد اشاره قرارگرفت. رييس دانشگاه كلمبيا خطاب به احمدي نژاد گفت: "شما گفته ايد هولوكاست يك "افسانه ساختگي" است. بعد هم كنفرانس هولوكاست را درتهران برگزار كرديد. شما يا بسيارآموزش ناديده هستيد و يا خيلي تحريك كننده؟ شما 12روزگذشته گفتيد اسراييل نمي تواند به حيات خودش ادامه بدهد وپيش ازاين گفته ايد كه اين كشور بايد ازصحنه روزگار محود شود. 12 عضو هيات علمي اين دانشگاه در اسراييل زندگي مي كنند... آيا شما خواستار محو كردن ما ازروي زمين هستيد؟"
وي سپس از محمود نژاد پرسيد: "چرا شما از گروه هاي تروريستي درخاورميانه حمايت مي كنيد؟" او سپس از دخالت هاي ايران درلبنان وعراق و حمايت جمهوري اسلامي از هاي تروريستي سخن گفت. او آنگاه با اشاره به برنامه هسته اي ايران گفت: "چرا شما دربرابرجامعه بين المللي مبارزه طلبي مي كنيد ومردم كشورتان را دربرابرتهديدات بين المللي آسيب پذيرمي كنيد؟ به من گفته شده است اظهارات شما باعث خجالت بسياري ازايرانيان دراينجا شده است." وي سپس به احمدي نژاد گفت: "شك دارم كه شما شجاعت روشنفكرانه داشته باشيد كه پاسخ بدهيد."
رييس دانشگاه كلمبيا در سخنان خود همچنين با انتقاد ازكساني كه خواسته بودند احمدي نژاد به اين دانشگاه دعوت نشودگفت سخنان آنها را مي فهمد اما درهاي دانشگاه بايد به روي آزادي بيان باز باشد: "من در ارتباط با كساني كه احساس درد وناراحتي مي كند اظهار تاسف مي كنم، امااين سخنراني هيچ چيزي درخصوص سخنران ندارد، بلكه نشان دهنده حق ما براي شنيدن است. ما بايد بدانيم درچه دنيايي زندگي مي كنيم. ما به سطوح مختلف قدرت دسترسي نداريم ولي دركارساختن فكرهاهستيم."
پيش از وي جان كوتوروث رييس دانشكده اموربين المللي دانشگاه سخناني را ايراد كرد. كوتورث، چندين بار ازدانشجويان خواست صبور باشند و ازبلند شدن خودداري كنند.
احمدي نژاد اما بيشتر درخصوص خدا ،خانواده ومذهب صحبت كرد. به گفته خبرنگاران"پاسخ هاي او خام وناپخته بود ودرحد يك چهره سياسي بين المللي نبود."
حضور روزگذشته محمود احمدي نژاد درنيويورك همراه با شديدترين حملات رسانه هاي جمعي آمريكا، حضور صدها معترض به حضور وي دردانشگاه كلمبيا و همچنين افزايش اظهارات ضد ايراني بود.
درجلوي درب دانشگاه كلمبيا جايي كه محمود احمدي نژاد قراربود ساعت يك ونيم بعد ازظهر به سخنراني بپردازد، گروه هاي مختلف دانشجويي وغيردانشجويي با دردست داشتن پلاكاردها وسردادن شعار برضد رييس جمهوري اسلامي ايران وهمچنين برضد برنامه هسته اي كشور، به ابراز مخالفت پرداختند.
ازجمله شعارهايي كه روز گذشته در اين تجمعات عليه احمدي نژاد داده شده مي توان به "هيتلر هنوز زنده است"، "ايران را متوقف كنيد" به همراه عكس هايي به صورت "اس اس" كه عكس احمدي نژاد برروي آن نقش بسته بود اشاره كرد.
ششصد نفر از اساتيد دانشگاه، دانشجويان ودانشجويان روزنامه نگاري در اين جلسه سخنراني حضورداشتند. شبكه سي ان ان هم بارها از محمود احمدي نژاد به عنوان رييس جمهوري "بدنام" ياد كرد.
حضور احمدي نژاد دردانشگاه كلمبيا طي روزهاي گذشته بحث زيادي را درخصوص اينكه آيا اين اقدام دانشگاه كلمبيا درست بوده يا نه برانگيخت.برخي ازكساني كه مخالف حضور محمود احمدي نژاد دركلمبيا بودند حتي گفته اند كمك كنندگان به دانشگاه كلمبيا ممكن است دراهداي كمك هاي خود درآينده به خاطر اين اقدام رياست دانشگاه براي فرصت دادن به مردي كه به گفته آنان "نهي كننده هولوكاست" وحامي "تروريسم" است، بازنگري كنند. برخي ديگراظهار داشته اند اين كار نشانه آزادي بيان است واو مي تواند اظهارات خود رابيان كند.
برخي از حاضران در اين جلسه و موافقان و مخالفان سخنراني احمدي نژاد، در گفت وگو با شبكه هاي مختلف تلويزيوني آمريكا كه گزارش لحظه به لحظه از جلوي دانشگاه كلمبيا مي دادند، دلايل اين دعوت را از مواضع موافق و مخالف بررسي مي كردند. يكي از ميهمانان شبكه فاكس نيوز گفت كه اگر به جاي يكي ازاعضاي يهودي هيات مديره دانشگاه بود، استعفا مي داد.
يكي ازدانشجويان دانشگاه كلمبيا درپاسخ اين سوال خبرنگاران كه برطبق آزادي بيان كه قانون اساسي امريكا آن را تضمين كرده ، احمدي نژاد هم بايد بتواند به بيان اظهارات خود بپردازد گفت:لازم نيست سخنان دروغ شنيده بشود.
احمدي نژاد درجريان پرسش وپاسخ خود گفت: "مي خواهم گلايه كنم ازكسي كه بيانيه سياسي را قرائت كرد. ما درايران رسم مان اين است كه وقتي كسي را براي سخنراني دعوت مي كنيم به اساتيد اعتماد و فكر مي كنيم نيازنيست قبل ازسخنراني با يك سري ادعاهاسخنران را مورد انتقاد قرار دهيم. براي همين به نظرم متني كه خوانده شد بيشترازمن، توهين به اطلاعات شنوندگان بود. بخش هاي سخنراني مملو ازتوهين وغيردقيق بود وفكر مي كنم ايشان تحت تاثير رسانه ها بود كه همراه با بي دقتي است. اگر چه من تحت تاثير اين رفتارغير دوستانه نيستم."
او افزود: "اگر هولولكاست درست بود چرا نمي گذارند محققين درمورد آن از جنبه هاي مختلف تحقيق كنند. سوال من اين بود چرا محققيني كه مي خواهند تحقيق كنند بايد زنداني شوند؟ الان محققيني در اروپا كه به دليل تحقيق در اين مورد درزندان هستند. چرا ما اجازه اين كار را مي دهيم. به من گفتند كه به اندازه كافي تحقيق شده است اما مگر درمورد مباحث مربوط به فيزيك به اندازه كافي تحقيق نشده است؟"
"سوال دوم بود كه فرض كنيم اين اتفاق افتاده است؟ اين اتفاق دراروپا اتفاق افتاده حالا مردم فسبطني چه گناهي كرده اند كه بايد براي آن هزينه بپردازند. آنها درجنگ جهاني دوم نقشي نداشتند وبا جامعه يهوديان زندگي مي كردند. درحال حاضر يهوديان ومسيحيان ومسلمانان درسراسر جهان باهم زندگي مي كنند. چرا بايد با يك دانشگاهي مثل من با توهين مواجه شود؟ اين است آزادي بياني كه از آن سخن مي گوييد؟"
او سپس درخصوص انرژي هسته اي گفت: "اساسنامه آژانس مي گويد همه كشورها حق دارند از انرژي هسته اي برخوردارباشند."
احمدي نژاد درپاسخ به بدرفتاري با همجنس گرايان هم گفت اين موضوع درايران اساسا وجود ندارد برخلاف كشور شما. اين سخن احمدي نژاد با خنده حاضرين وهو كردن مواجه شد.
___در حاشيه جلسه
محمود احمدي نژاد در ساعت 13:30 ظهر در آمفي تاتر لورنا سخنراني داشت اما درب اصلي و محوطه دانشگاه از 10 صبح شلوغ بود.ماموران امنيتي به طور محسوس به غربال ورود افراد مشغول بودند و تنها خبرنگاران و افرادي كه دانشجو يا استاد دانشگاه كلمبيا بودند اجازه ورود داشتند.
جلوي درب دانشگاه، تعداد بسيار زيادي از گروههاي مخالف احمدي نژاد گرد آمده بودندكه ضمن پخش اعلاميه و بروشور،به سخنراني هاي اعتراضي نيز مشغول بودند.
يك گروه از تظاهر كنندگان، جوانان ايراني بودند كه با حمل عكس هاي اعدام هاي اخير در ايران،تصاوير دانشجويان زنداني و ..... مخالفت خود را با سفر و سخنراني احمدي نژاد اعلام مي كردند و خواستار آزادي هر چه سريعتر زندانيان بودند.
در ميان تجمع خبرنگاران در جلوي درب دانشگاه كلمبيا گروههاي يهودي نيز حضور داشتند كه با در دست داشتن پرچم اسرائيل، احمدي نژاد را هيتلر زمانه مي خواندند و مخالف سخنراني احمدي نژاد بودند.
در ميان پلاكاردهاي ايرانيان جملاتي نظير: "احمدي نژاد رئيس جمهور مردم ايران نيست" ديده مي شد.
از درب ورودي دانشگاه كه رد مي شدي تازه هجم مخالفت ها ديده مي شد. سرتاسر مسير با پلاكاردها و كاغذهاي بسيار در كف پياده رو ها، روي تيرهاي چراغ برق و ديوارها و درختها پوشيده شده بود كه هر يك نشان ازگرايش فكري يك گروه دانشجويي داشت. يكي با جنگ ايران مخالف بود، ديگري نوشته بود احمدي نژاد بد است و بوش بدترين و ...
يكي از مراكز تجمع دانشجويان در مقابل كتابخانه بزرگ و تاريخي دانشگاه كلمبيا بود كه هر يك به سخنراني مي پرداختند.يكي از آنان گروه بهائياني بودند كه به اخراج دانشجويان بهايي از دانشگاههاي ايران اعتراض داشتند.
گروه ديگر مخالفان جنگ بودند كه سخنگوي آنان مي گفت: امروز رئيس جمهور تركمنستان نيز در اين دانشگاه سخنراني دارد. وي يكي ديگر از ديكتاتورهاي دوران ماست اما سخنراني وي اينچنين بازتابي نيافته است. دليل اين امر آماده سازي افكار عمومي براي جنگ به ايران است. ما نبايد اجازه دهيم اشتباه عراق دوباره تكرار شود و تعداد زيادي سرباز عراقي كشته شوند.
گروه طرفدار حقوق بشر در سخنراني خود به موارد مختلف نقض حقوق بشر در ايران اشاره مي كردند: "خبرنگاران در شرايط بسيار سخت به سر مي برند.افراد غير مسلمان شيعه دچار مشكلات فراوان هستند و اينهاي تنها به اين دليل است كه اين آقا خودخواه است."
در اين ميان تعدادي از دانشجويان ايراني به گفت و گو با روزآنلاين پرداختند. كاري كه جملگي با ديگر رسانه ها نيز كردند تا به گفته آنها"خفقان در ايران" به تصوير كشيده شود.
يكي از آنان موافق سخنراني احمدي نژاد است: "من موافق احمدي نژاد نيستم اما به نظرم بهتر است اجازه دهند وي سخنراني كند.اشكالش چيست. مگر نمي گويند اينجا كشوري آزاد است و آزادي بيان حاكم است پس چرا او صحبت نكند.
وي كه دختري محجبه است ادامه داد: حداقلش آن است كه دانشجويان از نزديك و به دور از جنجال سازي هاي رسانه اي به حرفهاي وي گوش مي دهند تا ببينند حرفش چيست.
دختر ديگري بحث را ادامه مي دهد: اينجا كشور آزادي است و آزادي بيان هم هست اما نه براي كسي كه به آزادي بيان اعتقادي ندارد.اگر محمود احمدي نژاد به مخالفان خود نيز اجازه مي داد تا صحبت كنند و نظارتشان را بگويند او نيز شامل اين حق مي شد اما وقتي شخص وي به اين حقوق انساني اعتقادي ندارد چرا بايد شامل خود وي شود؟
پسر ايراني ديگري مي گويد: به نظر من بهتر بود حالا كه كار از كار گذشته و از او دعوت شده از مخالفانش نيز دعوت مي شد تا به گفت و گو بپردازند.در آنصورت جلسه خوبي مي بود و كلمبيا حركت ماندگاري انجام داده بود.
يك حياط جلوتر از محل سخنراني دانشجويان، در مقابل چمن بسيار وسيعي، نمايشگر بسيار بزرگي قرار داشت كه سخنراني احمدي نژاد به صورت مستقيم از آنجا پخش مي شد . بيش از 2000 نفر در آنجا حاضر بودند.
پيش از آغاز مراسم، دانشجويان و اساتيد يهودي حاضر در دانشگاه حلقه اي تشكيل دادند و با هم سرود سلام اسرائيل را خواندند در حاليكه بر روي كاغذي بزرگ نوشته شده بود: "چه كسي مرد واقعي است؟ آنكه دروغ مي گويد و واقعيت را نمي بيند؟"
اما از سوي ديگر سخنان احمدي نژاد در خصوص فلسطين با تشويق حاضرين روبرو شد. وي در پاسخ به سوالي در خصوص نفي هولوكاست و خواست محو اسرائيل از روي كره زمين گفت: ما عاشق ملتها هستيم و با اسرائيل هم مشكلي نداريم حرف ما اين است كه چرا ميليونها فلسطيني به مدت 60 سال بايد از حقوق انساني خود محروم باشند.
دانشجويان در چند مورد ديگر هم احمدي نژاد را مورد تشويق قرار دادند.يكي از آن موارد، دعوت احمدي نژاد از دانشجويان دانشگاه كلمبيا به ايران بود كه گفت: من خودم چهره دانشگاهي هستم.شما را به ايران دعوت مي كنم تا به هر كدام از دانشگاههايي كه خواستيد برويد و با دانشجويان صحبت كنيد تا چهره واقعي ايران را ببينيد.
احمدي نژاد در پاسخ به سئوال يكي از اهالي داخل سالن در خصوص وضعيت زنان در ايران گفت:" شما بايد به ايران سفر كنيد تا ببينيد كه زنان ما در چه ميزان رضايت از زندگي به سر مي برند. ما هيچ مشكلي با زنانمان نداريم و تكريم به مادر يكي از رسوم سنتي ما محسوب مي شود كه دست مادر را فرزندانش مي بوسند.
يكي از زنان ايراني حاضر در جلوي درب دانشگاه كلمبيا در اينجا به صداي بلند دليل آمدن خود به آنجا را قوانين ضد زن محمود احمدي نژاد عنوان كرد. _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
نوع گزارشات را بخونین چقدر با هم متفاوت است :
----------------------------
آمريكا مي تواند « دوست خوب » ايران باشد
من از رئيس دانشگاه كلمبيا كه بيانيه اي براي معرفي من خواند، گله دارم.معمولا براي دعوت از سخنرانان به معرفي از آنان مي پردازند نه اينكه به آنها توهين كنند. اگر دولت آمريكا، برخي رفتارها را كنار بگذارد، مي تواند دوست خوبي براي ملت ايران باشد.دو سوال از شما دارم. مانند هر دانشگاهي ساكت نخواهم شد و از شما مي خواهم پاسخ دهيد...
برنامه سخنراني رئيس جمهور در دانشگاه كلمبياي آمريكا برگزار شد.
بعد از ورود دكتر محمود احمدي نژاد، به آمفي تئاتر دانشگاه كلمبيا، رئيس اين دانشگاه « لئو بولينگر » به ايراد سخنراني و بيان شرايط پرسش و پاسخ پرداخت .
بنابر اين گزارش، وي خطاب به دكتر احمدي نژاد گفت : دولت شما در هفته گذشه، دكتر هاله اسفندياري، نازي عظيما و كيان تاج بخش كه دكتري اين دانشگاه را دارد، آزاد كرد اما اين امر در حالي است كه تاج بخش نمي تواند از كشور خارج شود، من از شما مي خواهم كه به اين شخص، اجازه خروج از كشور دهيد.
اين سخن رئيس دانشگاه كلمبيا، با تشويق حضار مواجه شد.
« بولينگر » همچنين از وضعيت حقوق بشر در ايران صحبت نيز صحبت كرد.
بنابراين گزاش، رئيس دانشگاه كلمبيا در سخناني توهين آميز، خطاب به احمدي نژاد گفت : شما مشخصات يك ديكتاتور ظالم و كوته فكر را داريد. شما كارهاي مسخره و ظالمانه اي مي كنيد. چرا زنان، بهايي ها و هم جنس گرايان در ايران تحت فشارند؟ چرا افرادي مانند اكبر گنجي تحت فشارند؟
رئيس دانشگاه كلمبيا در ادامه سخنان موهن خود اظهار داشت : حضور شما در اينجا، شما را مانند مسخره ها مي كند. شما بايد در مورد اظهارات خود درباره هولوكاست، اسرائيل و ... پاسخ دهيد. هولوكاست، مستند ترين و واقعي ترين واقعه تاريخ است.»
برخي از حضار نيز از اين سخن استقبال كردند ، رئيس جمهور كشورمان با خونسردي به سخنان آنان گوش دادند و هميشه لبخندي بر لب داشت.دكتر احمدي نژاد در ابتداي سخنان خود گفت: « من از فردي كه (رئيس دانشگاه كلمبيا) بيانيه اي براي معرفي من را خواند، گله دارم. اين بيانيه سياسي بود. از نظر من مشكل ندارد، اما معمولا براي دعوت از سخنرانان به معرفي از آنان مي پردازند نه اينكه به آنها توهين كنند. اما به نظرم شما تحت تاثير رسانه ها و سياستمداران قرار گرفتيد و اين ادعاها را نموديد كه كاملا غلط بودند. برخورد شما در اين مقدمه، غير دوستانه بود. شما شعور حضار و هم چنين اطلاعات را ناديده گرفتيد و توهين كرديد. جالب است كه خود شما آمريكايي ها، شنود مي كنيد، كنترل مي كنيد. تهديد مي كنيد.»
اين سخن نيز با استقبال حضار مواجه شد.
دكتر احمدي نژاد در ادامه سخنان خود دو سئوال مطرح كرد و خطاب به حضار گفت : مانند هر دانشگاهي ساكت نخواهم شد و از شما مي خواهم پاسخ دهيد.
رئيس جمهور از دانشجويان حاضر پرسيد :« اگر هولوكاست واقعي است، چرا يك تحقيق مدون درباره آن نشده است؟ چرا محققيني كه مي خواهند از منظر هاي مختلفي اين مسئله را بررسي كنند به زندان مي روند؟ اين اتفاق در اروپا افتاده است، چرا فلسطينيان بايد جور آن را بكشند؟»
سئوال ديگر رئيس جمهور درباره مسئله هسته اي بود. وي از دانشجويان پرسيد: « ما مدتهاست كه عضو آژانس هستيم. مقررات آژانس اذعان مي دارند كه ما حق دسترسي به انرژي صلح آميز هسته اي را داريم. بيشترين حجم بازرسي هاي آژانس براي ما انجام شده است، گزارش ها هم مي گويند كه ما انحراف نداشته ايم.به ما مي گويد كه سوخت هسته اي مي دهيد، در حالي كه به قطعات هواپيما نمي دهيد. خودتان تصميم بگيريد كه آيا ما درست مي گوييم يا نه؟»
در اين لحظه، رئيس جلسه به احمدي نژاد گفت كه وقت شما تمام شده است، دكتر احمدي نژاد گفتند: One minute (يك دقيقه) كه با خنده و تشويق حضار مواجه شد و پس از آن دكتر احمدي نژاد سخن خود را اصلاح كردند و گفتند: One more minute (يك دقيقه بيشتر).
بعد از سخنراني رئيس جمهور نوبت به پرسش و پاسخ رسيد.
رئيس جمهور براي پرسش سئوالات به انگليسي درخواست كرد كه سئوالات را يكي يكي (One by One) بپرسند.
اولين سئوال از رئيس جمهور اين بود كه آيا شما و كشورتان موافق نابودي اسرائيل هستيد؟
احمدي نژاد در پاسخ گفت كه ما نمي خواهيم كسي در كار كسي دخالت كند. چاره رفراندوم است و نتايج آن را خواهي ديد.
رئيس جلسه گفت كه شما بايد يا بگوييد بلي يا خير! احمدي نژاد گفت: خوب است! شما سئوال مي پرسيد، جواب هم تعيين مي كنيد. به اين مي گويند آزادي بيان!
اين سخن با تشويق حضار مواجه شد.
دكتر احمدي نژاد در پاسخ به اينكه آيا شما حامي تروريسم هستيد گفت: « ملت ما قرباني تروريسم هستند، سالها پيش در نزديكي دفتر من، رئيس جمهور و نخست وزير منتخب بوسيله يك بمب، سوختند و ذغال شدند. 72 تن از مقامات رده بالاي ما كشته شدند. اين جنايات بوسيله اي گروهي انجام شد كه اكنون با حمايت آمريكا همره است. ما خواهان مبارزه با تروريسم هستيم. ما مي خواهيم كه ريشه هاي تروريسم شناسايي شود.»
احمدي نژاد در پاسخ به سئوالي در مورد هولوكاست گفت: « شما مانند من، فرهنگي و دانشگاهي هستيد. شما از من مي پرسيد كه چرا مي پرسيد آيا هولوكاست واقعي است؟ هولوكاست كه يك چيز ثابت شده مانند قوانين فيزيكي نيست. ما بايد به محققين اجازه بدهيم تا تحقيق كنند. من نمي گويم كه هولوكاست رخ داده است يا نه. من مي گويم اگر رخ داده است چه كار به ملت فلسطين دارد. حتي در قوانين فيزيكي كه ثابت شده اند نيز تحقيق مي شود، چرا در مورد هولوكاست نشود؟»
در سئوالي ديگر در مورد اينكه زنان ايراني تحت فشارند و هم جنس بازان اعدام مي شوند، مي گويند: « ما دانشمندان زن زيادي داريم. آزادي ذاتي در ايران وجود دارد. شما در مواردي، اعدام داريد. ما هم اعدام داريم (در اين لحظه، حضار احمدي نژاد را تشويق كردند). ما در ايران، مانند شما، هم جنس باز نداريم، نمي دانم كه چه كسي به شما اينها را گفته است (خنده حضار). زن هم بهترين مخلوق خداست.»
احمدي نژاد در پاسخ به اين سئوال كه چرا به كلمبيا آمده ايد، گفت: « شما من را دعوت كرديد و مهمان شما هستم. ما در رسم خود ميهمان نوازي داريم، مي دانم شما آمريكايي ها هم داريد.»
احمدي نژاد در پاسخ به اينكه چرا مي خواهيد از محل برج هاي دوقلو يازده سپتامبر ديدار كنيد، گفت:« ما از سال گذشته مي خواستيم اين كار را بكنيم كه نه شد. يازده سپتامبر يك تراژي بود. اما امسال، كه اين درخواست مطرح شد نيز توهيناتي شد. من آنجا مي خواستم با رسانه ها حرف بزنم، پس از يازده سپتامبر، عراق و افغانستان اشغال شدند. رعب و وحشت افزايش يافت. اگر ريشه هاي يازده سپتامبر بررسي شده است، چه عاملي آنرا سبب شده است؟ چه كسي انجام داده است؟»
رئيس جمهور كشورمان در مورد مسئله هسته اي گفت : « برنامه ما صلح آميز است، قانوني نيز هست. گزارشها و بازرسي هاي آژانس، عدم انحراف را تاييد مي كنند. چند قدرت مي خواهند ما را متوقف كنند. آنها نسل هاي جديد بمب اتم را دارند. ما به بمب اتم اعتقاد نداريم. از نظر ما كساني كه به دنبال بمب هسته اي هستند، از نظر سياسي، داراي عقب ماندگي هستند.»
احمدي نژاد در مورد رابطه با آمريكا گفت: « ما مي خواهيم با همه رابطه خوب و برادرانه داشته باشيم و آماده ارتباط با همه هستيم، البته علاقه ايي به رابطه با اسرائيل نداريم و نمي خواهيم. ما راه حلهايي بر اساس ارزش هاي انساني براي ارتباط داريم. ارتباطي بر اساس انسانيت و آرامش و عدالت. من هم درخواست مناظره با آقاي بوش در مورد مسائل بين المللي كردم. اين نشانه علاقه ي ما براي ارتباط است. من فكر مي كنم اگر دولت آمريكا، برخي رفتارها را كنار بگذارد، مي تواند دوست خوبي براي ملت ايران باشد. در 28 سال گذشته، رفتارها بسيار بد بود. از صدام حمايت شد و جوانان ما شهيد شدند. ما دچار تحريم هاي متعدد شده ايم، چرا؟» _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
هنوز نخوندم ولی اخبار 20:30 که دیدم دانشجوها موقع حرف زدن دکی جوون های و هوی میکردن بی جنبه ها D: . نزاشتن 2 کلمه درست و حسابی بلغور کنه _________________ مهم نیست دور و برت چی پیش میاد * مهم اینه تو چی به سر دور و برت میاری
من تقربا خودنم و واقعا متاسف شدم چقدر تو دنیا ادم بیشور زیاد شده
واقعا به ما توهین شده نه به احمدی نزاد کاری به کار اون ندارم خوب یا بدش هم بماند اما یه چیزی رو خوب می دونم این امریکایی های پست صفت و امسالشون در سراسر کشور مثل حیوان می مونند که فقط دنبال یه فرصت هستند تا قانون جنگل رو دوباره راه بندازند نمی گم دولت ما خوبه اما من عاشقه ایرانمون هستم ایرانو می خوام نه با این دولت و نه با دولت امریکا ایرانو دوست دارم به خاطر ایرانی ها فقط همین بقیه همه حرفه همه دارن سیاست بازی می کنن لعنت به همشون _________________ مهربانی را وقتی آموختم که کودکی آسمان نقاشی اش را سیاه می کرد
تا پدر کارگرش زیر آفتاب نسوزد !
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید