بله بهتره تاپیک منحرف نشه . من دیگه کوتاه میام . kzzoro جان رزولوشن رو نمیشه بالاتر برد چون فایل های تصویری معمولا خودشون کیفیت بالایی ندارن برا همین دیگه نمیشه عکسی که ازش میگیری کیفیتش بالاتر باشه . اصلا با عقل جور در نمیاد . تنهاراهش اینه که تو فتو شاپ رو عکس کار بشه . _________________ مهم نیست دور و برت چی پیش میاد * مهم اینه تو چی به سر دور و برت میاری
نرم افزاري هم وجود نداره كه بشه عكسي با كيفيت بيشتر گرفت ؟ چون من 90 % فيلم هام كيفيت 20 دارن ، براي همين خيلي دوست دارم كه عكس هاي با كيفيتي ازشون بگيرم ، رزولوشن هم درست گفتي چون اكثر فايل هاي ويدئويي كم كيفيت هستن ، حالا ما قيد رزولوشن رو زديم ، كيفيت چي ؟ :?: _________________ "پيشنهادي به اش مي كنم كه نتونه رد كنه"
Kzzoro جان رزولوشن عکس رو میشه بالا برد . البته تو برنامه فتو شاپ . ولی طبیعیه که کیفیت عکس هم به همون ترتیب میاد پایین. آخه پراکندگی رنگها زیاد میشه و عکس از کیفیت میوفته . البته میشه با روتوش کردن و اضافه کردن افکت های خاص تراکم رنگها رو بالا برد و به همون ترتیب کیفیت . اصلا شما هرچی عشقه عکس بگیر بده من برات سرو سامونشون بدم . خووبه؟ :bos: :-@} :-@} _________________ مهم نیست دور و برت چی پیش میاد * مهم اینه تو چی به سر دور و برت میاری
ببخشید ولی شما فقط تاپیک زدی. نمیتونید جلوی بحثهای مفید رو بگیرید که . میبینی که داره بحث مربوطه هم پیگیری میشه . لطفا سنگ نندازید جلوی پامون _________________ مهم نیست دور و برت چی پیش میاد * مهم اینه تو چی به سر دور و برت میاری
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید