hidden, جان....... خوب بود ..... ولی امیدوارم دیگه نزارید چون اینکارا جنبه ی اموزشی و در کنار آن جنبه ی عملی پیدا میکنن که به نظر من اصلاٌ هم خوب نیست... به هر حال بابت تایپیک ممنون.......... :eltemas: :P _________________ *****************************
عزیز دلم . منظورم این نبود . من مخالف سرسخت هکم .منظورم این بود که تو وبلاگ این موضوع ها مطرح بشه بهتره . افتاد یا کارتیه ؟ D: _________________ مهم نیست دور و برت چی پیش میاد * مهم اینه تو چی به سر دور و برت میاری
ببخشید مادر جان ولی من با شما نبودم و با alizadeh عزیز بودم . شما چرا هی میخوای جو سازی کنی؟ _________________ مهم نیست دور و برت چی پیش میاد * مهم اینه تو چی به سر دور و برت میاری
سارا و محمد این چه طرز حرف زدنه دیگه نبینم به جون هم بیافتید که بدجوری تنبیه میشید این بحث ها معنی نداره
سارا جان بزار هر کی نظرشو بگه
hidden جان از شما ممنونم ببخشید خوش امد نگفتم خوش امدید من از طرف سارا و محمد معذرت می خوام که بحث رو منحرف کردن دیگه این اجازه رو نمی دم موفق باشید _________________ مهربانی را وقتی آموختم که کودکی آسمان نقاشی اش را سیاه می کرد
تا پدر کارگرش زیر آفتاب نسوزد !
داداش گلم محمد جان اونقدرا هم خنگ نیستیم الیته دور از جون من از بعد دوم مطلب ذکر کردم !! البته شایان ذکرم که حرف شما نیز متین هست..... موفق باشید..... =;;
وحید جان من شرمنده ام ما برو بچ سایت داریم اینجا از نظرات هم استفاده میکنم و پس نیازی به معضرت خواهی نیست ... البته از نظر من !!
به هر حال ممنون ....... :smile: _________________ *****************************
بابا hidden اینا رو ولشون کن! محض اطلاع سارا خانم و برخی از دوستان بگم که این سایت یه انجمن دارم با نام معرفی نرم افزار های هک و جاسوسی درست میگم؟ پس این نشون میده که مدیریت سایت خودش خواسته که ما از علم هک هم بهره ببریم شما اگه دوست نداری بهره ببری میتونی نبری! ولی حق نداری تا پیکو منحرف کنی! hidden یه برنامه برای دی کد کردن بده دیگه!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید