تاریخ: شنبه 7 مهر 1386 - 15:13 عنوان: تولد گل مهربونم مبارك باشه
مبارك مبارك تولدت مبارك بيا شمعا رو فوت كن تا 1000 سال زنده باشي، آجي كوچولويه گلم sati بيست و سومين بهار زندگيت رو تبريك ميگم و با تمام وجود ميبوسمت و دوستت دارم.
[/img]
[/img] _________________ شبهاي دراز بي عبادت چه كنم
طبعم به گناه كرده عادت چه كنم
گويند خدا جمله گناهت بخشد
او بخشد و من از اين خجالت چه كنم
منم تبریک می گم اینشالله صد ساله شی نه صدو بیست ساله شی نه صدو بیست سال کمه همیشه زنده باشی
:-@} :-@} :-@} :-@} :-@} :-@} :-@} :-@} :-@} _________________ مهربانی را وقتی آموختم که کودکی آسمان نقاشی اش را سیاه می کرد
تا پدر کارگرش زیر آفتاب نسوزد !
وای اینجا چه خبره : تولد sati جونم و بهش تبریک میکم امیدوارم خوش و خرم باشه در میون عشق های سوزان.
sati جونم اینم از ما به شما هدیه البته میدونم کمه ولی پشت سیم های مخابرات اینو میتونم ارسال کنم فقط :
اگر که بیهده زیباست شب
برای چه زیباست
شب
برای که زیباست؟-
شب و
رود بی انحنای ستارگان
که سرد می گذرد.
و سوگواران دراز گیسو
بر دو جانب رود
یاد آورد کدام خاطره را
با قصیده نفسگیر غوکان
تعزیتی می کنند
به هنگامی که هر سپیده
به صدای همآو از ِ دوازده گلوله
سوراخ
می شود؟
اگر که بیهده زیباست شب
برای که زیباست شب
برای چه زیباست؟
امیدوارم تو این شب به بهترین آرزوهات برسی! :-@} _________________ نازكم مثل حرير ترد مانند بلور اگرم ميل شكستن داري سنگ بي انصافيست يك تلنگر كافيست !!!
متشكر از تمام دوستان گلم به خاطر زحمتشون ان شالله بتونم جبران كنم براتون sati گفته اينارو فعلاً از طرفش بگم تا بعدا از شرمندگي همتون دربياد. :-@}
راستي بچه ها من از طرف همتون كيك تولد Satiجون رو نوش جان كردم. _________________ شبهاي دراز بي عبادت چه كنم
setare61, جان شما هم سلام برسونین بگین این رسمش نیست ها همه باید کیک بدی من که دلخور شدم چرا به ما کیک نمیده !! امیدوارم زندگی ساتی جون مثل طبقات کیک باشه و همیشه صعود کنه !!
ستاره جان نوش جان شما هم !! ببنید چیزی مونده برای مت هم بفرستید :-@} _________________ *****************************
alizadeh دوست خوبم من الان سركارم ولي فكر كنم مونده باشه راستي كيك از خوزستان تاشهر شما كه فكر ميكنم تهرانه چه جوري بايد بفرسته ؟؟؟؟ 8O _________________ شبهاي دراز بي عبادت چه كنم
تشريف بياريد خوزستان sati جون درخدمتتون هست . _________________ شبهاي دراز بي عبادت چه كنم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید