اين عكسه end نامرديه ، منو عصبي ميكنه :evil: :evil: _________________ شبهاي دراز بي عبادت چه كنم
طبعم به گناه كرده عادت چه كنم
گويند خدا جمله گناهت بخشد
او بخشد و من از اين خجالت چه كنم
هان..... چی میگه؟ این که الان این میگه یعنی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب مگه چه عیبی داره اصلا" به ما چه یارو دوست داره با دو نفر باشه ما باید بیاییم واسش یه تاپیک باز کنیم بعد دربارش بحث کینم؟ :lol:
من هر وقت اين عكس رو ميبينم خيلي دلم مي گيره و ميگم چرا بايد اينجوري باشه..... :x _________________ هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری
من اون ماهو دادم به تو یادگاری
امان از بی وفاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :( _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
من موافقم شما بحث رو شروع كن اتفاقا من عاشق بحث كردن هستم و بايد چند تا تايپيك بحث راه بندازيم..... _________________ هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری
باز با آن دیگری دیدم تورا
جای قهرو اخم خندیدم تورا
بازگفتی اشتباهت دیدم
گفتمت باشد بخشیدم تورا
باز هم این قصه ات تکرار شد
با رقیبان رفتنت انکار شد
آنقدر رفتی که دیگر قلب من
از تو و عشق تو بیزار شد
آن رقیبان یک شبت می خواستند
زره زره پاکیت می کاستند
شب به مهمانخانه ات مهمان شدند
صبح اما از برت برخواستند
آمدی گفتی پشیمانی دگر
تا همیشه پاک میمانی دگر
اندکی از قول تو نگذشته بود
باز رفتی با رقیبانی دگر
تورا دیگر نمی خواهم نگو دیوانه می باشد
که دیگر خانه ات همچون مسافر خانه می باشد _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
Baroon جان ممنون كه با اين شعر به من كمك كردي و عكس رو كامل كردي شعر جالبي بود... _________________ هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری
امیدوارم که ما این چنین نباشیم :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? _________________ اگه من و تو دو تا برگ پاييزي بوديم حتما من زودتر از تو خشك مي شدم و مي افتادم .. چون مي خوام وقتي كه تو مي افتي توي آغوش من بيفتي
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید