تاریخ: پنجشنبه 19 مهر 1386 - 09:49 عنوان: هیچ وقت شماره خونتون رو به دوست د
نامه یک زن به همسرش که در سفره
به شوهر بسيار عزيزم
قبل از اين که از سفر خارج از کشور برگردي .لازم دونستم که راجع به حادثه بسيار کوچکي که
اتفاق افتاده تو رو مطلع کنم ..ميدوني؟.. من وانت تو رو ورداشتم و رفتم بيرون ..داشتم
رانندگيمو ميکردم که ...يهو تصادف کردم ..البته نگران نباش ..خوشبختانه من سالم هستم و
خوشحال باش که جاي نگراني به هيچوجه وجود نداره
بعدش رفتم يه مرکز خريد شيک و وقتي داشتم بر ميگشتم خونه حواسم نبود جاي ترمز و گاز رو
قاطي کردم و دم در گاراژ اشتباهي عوض ترمز گاز رو فشار دادم، در پارکينگ هم يهو کج شد و
افتاد..ولي از اون جايي که خدا جاي شکرش رو باقي ميزاره وانت ايستاد چرا؟؟چون با ماشين تو
برخورد کرد
من واقعا متاسفم ..ولي ميدونم تو اين قدر خوش قلب و رئوف هستي که منو مي بخشي تو
ميدوني من چقدر دوستت دارم و نگرانتم عشق من ..!.عکس تصادف رو هم واست با اين نامه
فرستادم ..
براي ديدن و در آغوش کشيدن تو.....
بي تابم
همسر عاشق تو
راستی دوست دخترت هم زنگ زد _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
Baroon جان خيلي جالب بود....... دوست دخترت زنگ زد تهديد بود ديگه........ =)) =)) _________________ هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری
من اون ماهو دادم به تو یادگاری
دوستان خوبم از حضورتون مثل همیشه ممنونم.
خوب جمله آخر کل ماجرا را تایید می کنه. خوب خانمه از وقتی فهمید دوسن دختر آقاشون زنگ زده ، زده همه چیزو داغون کرده . D: _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
بارون عزیز خیلی خیلی قشنگ بود D: :lol: _________________ عشق من عشق من از من گذشتی خوش گذر
آخر یکبار از من بشنو پند
بر منو بر عشقم دل نبند
*** گرچه آب رفته باز آید به رود
ماهی بیچاره اما مرده بود***
دستت طلا پرستوي عزيزم زيبا بود. :-@} D: _________________ شبهاي دراز بي عبادت چه كنم
طبعم به گناه كرده عادت چه كنم
گويند خدا جمله گناهت بخشد
او بخشد و من از اين خجالت چه كنم
بابا چرا مگه ما دلم نداريم ما تا 4 تا جا داريم تازه اين دوميشه
حالا خوبه اون دوتا ديگه لو نرفتن _________________ Fly
Open up the part of you that wants to hide away
You can shine
Forget about the reasons why you can´t in life
And start to try
Cause it´s your time
Time to fly
آقای مجتبی اون بلایی که بق بقوووووووو گفت سر تو میارم ها _________________ نازكم مثل حرير ترد مانند بلور اگرم ميل شكستن داري سنگ بي انصافيست يك تلنگر كافيست !!!
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید