تاریخ: چهارشنبه 25 مهر 1386 - 04:51 عنوان: شاعر آدم خوار نامزدش را پخت
پایگاه خبری تقریب- سرویس اجتماعی: پلیس مکزیک با به دام انداختن فردی که مشکوک به آدم خواری بود، بقایای جسد انسانی را کشف کرد که مربوط به "آلیخاندر گالیانا" نامزد وی بود.
به گزارش پایگاه خبری تقریب، به گفته پلیس مکزیک زمانی که آپارتمان این آدم خوار مورد بررسی قرار گرفت، بخشی از بدن نامزد او در قابلمه ای روی گاز پیدا شد. بخش دیگری از بدن این قربانی بینوا نیز درون یخچال یافت شد.همچنین تصویری از هنرپیشه معروف "آنتونی هاپکینز" که در فیلم سکوت بره ها نقش یک دکتر آمخوار را بازی می کرد، به دیوار اتاق زده شده بود.
این مرد ترسناک "خوسیه زبیدا" نام دارد که خود را نویسنده و شاعر معرفی کرده و 40سال سن دارد . وی این روزها به شاعر آدمخوار معروف شده است.
به گزارش روزنامه اماراتی البیان، در یخچال ، سطل زباله و انبار خانه این شاعر آدم خوار نیز بقایایی از جسد انسان و استخوان های قربانیان او یافت شده است. _________________ اگر تنها ترين ،تنها باشم
باز هم خدا هست
او جانشین تمام نداشته های من است
نازنین جوونم ممنون از اطلاع رسانی ات
ولی فکر کنم اون شعرهاش الان بوی گوشت دمو و خوون بده واییییییییییی چندش آوره
اما این زیاد سخت نیست و وحشت ناک هم نیست. برین تایپک من عنکوبتم را آخر صفحه اصلی بخونین . ببینین تو همین ایران خودمون چه کارا که نکردن . :sad: _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
Nazaninn جان ممنون خیلی جالب بود :-@} _________________ عشق من عشق من از من گذشتی خوش گذر
آخر یکبار از من بشنو پند
بر منو بر عشقم دل نبند
*** گرچه آب رفته باز آید به رود
ماهی بیچاره اما مرده بود***
خوب دیگه معلومه شاعر احساساتی بوده از شدت احساسات گشنش می شده _________________ مهربانی را وقتی آموختم که کودکی آسمان نقاشی اش را سیاه می کرد
تا پدر کارگرش زیر آفتاب نسوزد !
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید