هاستینگ
www.cmesle.com :: مشاهده موضوع - دنياي مد - اسلام با ظاهري متفاوت! همراه با عکسهایی از برازندگی زنان مسلمان
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست www.cmesle.com » ایران و جهان

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
دنياي مد - اسلام با ظاهري متفاوت! همراه با عکسهایی از برازندگی زنان مسلمان
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
Baroon
کاربر ویژه
کاربر ویژه

عضو شده در: 28 شهریور 1386

تشکر شده 6 بار در 6 پست

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: چهار‌شنبه 25 مهر 1386 - 22:38    عنوان:  دنياي مد - اسلام با ظاهري متفاوت! پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

مد و لباس، يادآور لباسهاي عجيب و مانكن هاي سايز صفر است. اما اين روزها پديده تازه اي در بازار مد به چشم مي خورد كه حتي براي بعضي از طراح هاي بزرگ لباس در اروپا و آمريكا هم الهام بخش بوده است.
اين پديده ظهور نوع جديدي از پوشش براي دختران و زنان مسلمان در غرب است.

در دنياي معاصر كه هر روز شاهد كوتاهتر شدن لباسها هستيم و درحاليكه قد و هيكل، نقش تعيين كننده در طرح لباس دارد، مسلما براي زناني كه با حجاب هستند، پيدا كردن لباسي ساده كه خيلي باعث جلب توجه نباشد و در عين حال مطابق مد روز هم باشد، كار ساده اي نيست.

مريم 22 ساله، از اين دسته از زنان است. او كه از بچگي در لندن بزرگ شده توضيح مي دهد كه براي پيدا كردن لباس مناسب هميشه دچار مشكل بوده ولي در چند سال اخير كه مد روز لباسهاي بلندتر و پوشيده تر است، مي تواند لباسهايي را كه با سليقه اش همخواني دارد خريداري كند. اما هميشه نگراني اين را دارد كه با تغيير اين مد باز هم يافتن لباس مناسب دشوار شود.

نگراني مريم و زناني مثل مريم بيهوده نيست. در دنيايي كه ظاهر آراسته داشتن يكي از شرايط اساسي پذيرفته شدن در جامعه است، دختران و زنان مسلمان حق دارند كه بخواهند متفاوت از آن چيزي باشند كه جامعه مذهبي محافظه كار براي آنها تعيين كرده است.

رويارويي سنت و تجدد

ساره بن حجيله، طراح لباس اهل عربستان سعودي است كه خود براي حل اين مشكل دست به كار شد و مدل جديدي از لباس كه با موازين اسلامي مطابقت دارد و در عين حال مطابق مد روز است را طراحي كرد.

خانم بن حجيله در مورد اينكه چطور شد به فكر طراحي اين مدل لباس افتاد مي گويد، "من زماني را به ياد مي آورم كه حدود هفت سال پيش تصميم گرفتم براي اولين بار حجاب بپوشم. آن زمان براي من واقعا مشكل بود لباسهايي مطابق روز و در عين حال پوشيده پيدا كنم."

"من در آن زمان براي حل مشكلم، از فروشگاه هاي مختلف لباسهايي را كه دوست داشتم مي خريدم و بعد آنها را با هم تركيب مي كردم و مي پوشيدم و اتفاقا نتيجه اش هم بيشتر اوقات خوب مي شد. البته اينطور لباس پوشيدن كار خيلي سختي بود، چونكه هم بايد سعي مي كردم در چارچوب عرف و قوانين دين اسلام باشم و هم مطابق مد روز به نظر بيايم. اينطور شد كه به فكر افتادم نوع جديدي از پوشش براي زنان محجبه، طراحي كنم."

اين پوشش جديد به شكلي است كه با اينكه تمام بدن پوشيده است، اما مدل لباس كاملا امروزي است و حتي روسري اي كه پوشيده مي شود، جزئي از لباس به نظر مي آيد.

خانم بن حجيله توضيح مي دهد كه هدفش از طراحي اين نوع پوشش اين بود كه نشان دهد مي توان هم مد روز لباس پوشيد و هم با وقار بود.

وي همچنين مي گويد: "من با اينكه در جامعه سنتي و محافظه كاري بزرگ شدم كه قوانين سختگيرانه اي در مورد پوشش زنها تحميل مي شود، اما شانس اين را داشتم كه براي تحصيل به اروپا و امريكا بروم و شرايط زندگي مخالف را هم تجربه كنم. من فكر مي كنم همين تجربه هاي مختلف، به من در خلق طرحهاي جديد ايده مي دهد. من از هر دو فرهنگ شرق و غرب در طراحي هايم الهام مي گيرم و با تلفيق دو فرهنگ طرحهاي تازه به وجود مي آورم."

البته با اينكه طرحهاي جديد ساره با استقبال خوبي همراه بوده اما هنوز به توليد انبوه نرسيده است و فقط بعد از سفارش دادن، دوخته مي شود.

مسلما براي زنان محجبه كار ساده اي نيست كه از تار و پود باورهاي رايج در جوامع مسلمان بيرون بيايند ولي به وجود آمدن طرحهايي تازه از اين دست به زنان كمك مي كند تا قالبهاي خشك سنتي را بشكنند و با هويتي مستقل جايگاه خود را در جامعه پيدا كنند.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
:
تشکرها از این تاپیک
Baroon از این تاپیک تشکر میکنم 
Baroon
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تشکر شده 6 بار در 6 پست

پست تاریخ: پنج‌شنبه 26 مهر 1386 - 08:13    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دوستان کسی را نمی شناسین از این لباسها بدوزنن؟ راستی میشه این لباسها را تو ایران هم پوشید؟ واقعا لباسهایی با رنگهای شاد ....

بازگشت به بالای صفحه

sariya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

عضو شده در: 24 شهریور 1386

تشکر شده 0 بار در 0 پست

پست تاریخ: پنج‌شنبه 26 مهر 1386 - 09:34    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

Baroon, نازنين
خيلي جالب بود دست شما درد نگنه  :v

چرا همسرم خياط قابلي است و ميتونه براي شما اين لباس را بدوزه و هر كه 3 نفر را معرفي بكنه برايش مجاني ميدوزه ...

ساريا

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
Baroon
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تشکر شده 6 بار در 6 پست

پست تاریخ: پنج‌شنبه 26 مهر 1386 - 17:52    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

ساریا جان ! تبیلغات راه انداختی واسه همسرتاااااااااااااااااا :barare:
معلومه همسر با سلیقه  و هنرمندی داری . خدا زندگیتون را پر برکت کنه . آمین

بازگشت به بالای صفحه

bagh_baghooooo
دوست قدیمی
دوست قدیمی

عضو شده در: 22 شهریور 1386

تشکر شده 0 بار در 0 پست

blank.gif

پست تاریخ: پنج‌شنبه 26 مهر 1386 - 20:27    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

چرا نمیشه تو ایران پوشید؟
شوی لباس ایرانی رو مگه ندیدید؟؟

یه بار تو خیابون به دو نفر بر خوردم که چادرهای آبی و بنفش با طرحهای گلدوزی (به همون رنگ) پوشیده بودن!

بازگشت به بالای صفحه

Baroon
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تشکر شده 6 بار در 6 پست

پست تاریخ: جمعه 27 مهر 1386 - 00:48    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

بق بقوی جانم . من شوی لباسهای ایرانی را دیده ام
اما متاسفانه رواج اونا توی جامعه هر روز ما خیلی کند است .
در ضمن اگه سه تا عکس  اول را از کمر به پایین نگاه کنی می بینی پوشش انچنانی ندارد
اینجا مانتوهای کوتاه را نمی شه پوشید حالا بعضی ها از ترس گشت . بعضی ها به خاطر پوشش نامناسبش . در ضمن اینکه از نظر مردم ما بیرون انداختن گردن اونم به این نحو زشته .
و در اخر اینکه تا تبلیغات مناسبی برای اینکارا انجام نشه کمتر کسی پیش می آد که این پوشش را داشته باشه
با توجه به اینکه این پوشش هم مد روزه هم مناسب . و جالبتر اینکه موهای جلوی سر
پشت سر هم معلوم نیست .
اما اگه به بعضی انگشت شمار ما ایرانی ها باشه  اونقدر دست توی اون لباس می بریم تا بتونیم موها را از اون بریزیم بیرون. مثال واضحش همین چادرهای ملی است که متاسفانه باعث تمسخر یه عده انگشت شمار شده . با اون کاکل های بیرون ریخته از چادر
و جوراب قرمز و کفش قرمز و شلوار و چادر کوتاه و .....
خدا همه ما را راهنمایی کنه
یه بنده خدایی  تو همین سایت می گفت : اگه دخترا اینقدر لباس چسبون نپوشن و اینقدر خودشون ... کمتر مردی شاید منحرف بشه .
شاید این مورد هم درست باشه !!

بازگشت به بالای صفحه

to0ghy
دوست قدیمی
دوست قدیمی

عضو شده در: 17 مرداد 1386

تشکر شده 0 بار در 0 پست

پست تاریخ: شنبه 12 آبان 1386 - 01:12    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

Baroon جان مرسی واقعا مطلب خوبی بود اگه بشه تو ایران هم از این لباسها استفاده بشه خیلی خوب ها  :-?
*** گرچه آب رفته باز آید به رود
ماهی بیچاره اما مرده بود***

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر نام شناسایی در AIM شناسه عضویت در Yahoo Messenger
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید