تاریخ: چهارشنبه 25 مهر 1386 - 23:39 عنوان: یه بیت شعر واسه یادگاری بگو :x
:-@} سلام :-@}
پرنده ی زخمی من، سال هاست که آوازهای زندانی ات را کلمه کرده ای... تو بوی ناب کلمه گرفته ای ...
آری که در آغاز تو بودی و کلمه بود...خوشحالم که هنوز روسری گلدارت را می پوشی و به هرزگی آدم های مدرن می خندی...
_________________ عشق من عشق من از من گذشتی خوش گذر
آخر یکبار از من بشنو پند
بر منو بر عشقم دل نبند
*** گرچه آب رفته باز آید به رود
ماهی بیچاره اما مرده بود***
می کشمت سوی خویش این کشش قلب ماست
قلب تو گر آهن است قلب من آهنرباست _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
زندگی چیست؟ زندگی مانند اتوبوس شلوغی است که جایی برای نشستن نیست و وقتی خلوت میشود و می خواهی بشینی راننده داد می زند پیاده شوید اخر خط است _________________ *****************************
مرا دردیست اندر دل اگر گویم زبان سوزد
و گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
زاهدم برد به مسجد که مرا توبه دهد
توبه کردم که نسنجیده به جایی نروم _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
به طواف کعبه رفتم به حرم ره رهم ندادند
که تو در برون چه کردی که درون خانه آیی _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4بعدی
صفحه 1 از 4
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید