تاریخ: پنجشنبه 26 مهر 1386 - 18:57 عنوان: دختری که قرآن رو پاره کرد!!!!!!!!!!!!
بد ندیدم موضوعی را که چند سال پیش اتفاق افتاد و باعث جنجال زیادی در روزنامه ها شد را دوباره مطرح کنم. نمی دونم چند نفر از دوستان این خبر را شنیدند اما خواستم بگم تا ببینید اگه بخواهند به عنوان خبر سازی هر اتفاقی را به مذهب ما ربط بدهند عاقبتش چی میشه . و بر ماست تا هر خبری را بدون دلایل علمی آن فورا قبول نکنیم.
==============
اصل ماجرا از این قرار بوده که این عکس نه تنها از یه دختر نبوده که بخاطر توهین به قرآن اینجوری شده بلکه یه موجود عجیبِ که مجسمش توی یکی از نمایشگاه های هلند به نمایش گذاشته شده بوده
عکس پخش شده
کودکی در حال تماشای مجسمه و مجسمه های دیگر:
عکس مجسمه در نمایشگاه از زاویه ای دیگر :
خب اینم داستان دختری که بخاطر توهین به قرآن تغییر شکل داده بود...
آیا با این کارها قرآن که معجزه بزرگ الهی هست را تخریب نمی کنند؟ _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
Baroon, جان مطلب زیبایی بود ارزش خوندن دوباره را داشت ...... یکی از عکس ها رو دیده بوودم ... بقیه رو ندیده بودم ....... زحمت کشیدی ممنونم :v _________________ *****************************
قرآن ارزشی داره که هیچ کدوم از ما نمی تونیم درکش کنیم! _________________ نازكم مثل حرير ترد مانند بلور اگرم ميل شكستن داري سنگ بي انصافيست يك تلنگر كافيست !!!
sara جان واقعا قرآن ارزش خیلی بالای داره من کلیپ تصویری اینو دیدم :Fe: _________________ عشق من عشق من از من گذشتی خوش گذر
آخر یکبار از من بشنو پند
بر منو بر عشقم دل نبند
*** گرچه آب رفته باز آید به رود
ماهی بیچاره اما مرده بود***
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید