تاریخ: شنبه 28 مهر 1386 - 19:03 عنوان: کوتاه قد ها، بد بین هستند
نتايج تحقيقات نشان مي دهد افراد کوتاه قد به زندگي بدبين تر هستند.
به گزارش واحدمرکزی خبر از شبکه تلويزيوني فاکس نيوز، براساس بررسي هايي که در انگليس بر روي چهل هزار انجام شده است افرادي که قدشان کوتاه هستند نگاهي ناسالم به زندگي دارند. زنان و مردان کوتاه قد درمقايسه با افرادي که قد طبيعي دارند با مشکلات جسمي و روحي و رواني بيشتري مواجه هستند. اين افراد کوتاه قد بيش از ديگران با افسردگي دست و پنجه نرم مي کنند.
مردان کوتاهتر از يکصد و شصت سانتي متر و زنان کوتاهتر از يکصد و پنجاه سانتي متر در مقايسه با ديگر از نظر جسمي در وضعيت بدتري قرار دارند. گويا قد افراد بر نوع نگاه انها به دنيا و نوع برخورد ديگران بر انها تاثيرگذار است.
مردان کوتاه قد در يافتن همسر مناسب براي خودشان نيز با مشکلاتي مواجه هستند که همين مساله نيز بر سلامت انها تاثيرگذار است.
البته بايد توجه داشت طول عمر افراد کوتاه قد بيشتر از افراد بلند قد است _________________ اگر تنها ترين ،تنها باشم
باز هم خدا هست
او جانشین تمام نداشته های من است
ولي من يكي رو باقد180 سراغ دارم كه بدبين تر از خودش خودشه :Fe: _________________ شبهاي دراز بي عبادت چه كنم
طبعم به گناه كرده عادت چه كنم
گويند خدا جمله گناهت بخشد
او بخشد و من از اين خجالت چه كنم
نازنین من فکر نکنم به قد بستگی داشته باشه :P :-? :?: _________________ عشق من عشق من از من گذشتی خوش گذر
آخر یکبار از من بشنو پند
بر منو بر عشقم دل نبند
*** گرچه آب رفته باز آید به رود
ماهی بیچاره اما مرده بود***
راستی دستت درد نکنه مطلب خیلی عالی بود =;; :-@} _________________ عشق من عشق من از من گذشتی خوش گذر
آخر یکبار از من بشنو پند
بر منو بر عشقم دل نبند
*** گرچه آب رفته باز آید به رود
ماهی بیچاره اما مرده بود***
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید