:lol: _________________ عشق من عشق من از من گذشتی خوش گذر
آخر یکبار از من بشنو پند
بر منو بر عشقم دل نبند
*** گرچه آب رفته باز آید به رود
ماهی بیچاره اما مرده بود***
قديميه براي زمان داي ناصرا بود =)) _________________ Fly
Open up the part of you that wants to hide away
You can shine
Forget about the reasons why you can´t in life
And start to try
Cause it´s your time
Time to fly
دخترا موشن عين خرگوشن و پسرا شيرن عين شمشيرن قشنگ بود ، خيلي خنديدم .
نيستاني بدبخت هم به خاطر پاييني داره آب خنك مي خوره . _________________ "پيشنهادي به اش مي كنم كه نتونه رد كنه"
خوب بود خنديديم پسرا همينطور اميدوار باشيد D: _________________ شبهاي دراز بي عبادت چه كنم
طبعم به گناه كرده عادت چه كنم
گويند خدا جمله گناهت بخشد
او بخشد و من از اين خجالت چه كنم
به چي اميدوار باشيم ؟ به ... يا به ... يا مثلاً به ... اميدوار باشيم ؟ اينا ( منظور موارد ... و ... و ... هستند ) از هزار جور سم مهلك بدترند _________________ "پيشنهادي به اش مي كنم كه نتونه رد كنه"
به اين صفتايي كه توي عكسا به خودتون داديد دل خوش باشيد تا اموراتتون بگذره ههههههههههههههه =)) _________________ شبهاي دراز بي عبادت چه كنم
اوووووووووووووووووو نه بابا :lol: :lol: _________________ شبهاي دراز بي عبادت چه كنم
ههههههههههههههههههههههههههههه قربون برم نفيسه جونمو =)) _________________ شبهاي دراز بي عبادت چه كنم
تا ما يك چيز گفتيم به شما پسر ها برخورد خوب حقيقت ديگه البته در مورد همه صدق نميكنه ها :) _________________ هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری
من اون ماهو دادم به تو یادگاری
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید