اين هم اتول اوليه پليس ايران _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
ماشين پليس آلمان - لامبورگيني - حداكثر سرعت 320 كيلومتر در ساعت _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
ماشين پليس ژاپن - لانسر - حداكثر سرعت 280 _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
ماشين پليس اسپانيا - آئودي - حداكثر سرعت 280 _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
ممنون بران جان مثل هميشه زيبا بود....مخصوصا ماشين پليس هند از هندي ها بعيده... :-( _________________ هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری
من اون ماهو دادم به تو یادگاری
خواهش میشه جوون خوبم. قابل شما را نداشت :v _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
آقا یا خانم بارون من که توی هند هستم همچین ماشینی ندیدم و نیست اینجا ماشین پلیسشون قدیمین یه چیزی تو مایه های همون عکس اولی مال ایرانه این عکس ماشین پلیس هند نیست عزیز. _________________ why so serious?
ولي خداييش ماشين پليس مشكي خيلي قشنگه
من از اينا ميخوام ولي رنگ آلبالوييش رو _________________ هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری
من اون ماهو دادم به تو یادگاری
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید