تاریخ: سهشنبه 29 آبان 1386 - 05:33 عنوان: عكسهاي روز 17 نوامبر 26 آبان ماه
خسته از جنگ در كلاس در س _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
فرق بين ريه يك سيگاري با يك غير سيگاري _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
اين تابلو رو جلوي در ورودي غار كتله خور چسبوندند ديگه شرح هم نميخواد _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
سوار شدن هندي ها به قطار فقط من موندم كه دولت براي پشت بوم قطارهاش هم بليط مي فروشه يا نه _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
آرامگاه استر همسر يهودي خشايارشا در همدان _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
آفرين پسر خوب حالا شال گردن مي بافي يا دستكش , آفرين ديگه وقت عروسيته _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
خريد آبجو اونم توي پلاستيك _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
ماهي منو ميخوري حق ام رو از گلوت ميكشم بيرون _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
انيس الدوله سوگلي ناصر الدين شاه - اگه اين سوگلي اش بوده بقيه ديگه چي بودند اگه من بودم ديگه ميرزا رضاي كرماني لازم نبود خودم خودمو خلاص مي كردم _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
پيدا شدن يك هواپيماي دوران جنگ جهاني دوم از زير ماسه هاي كنار دريا _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
مجسمه آزادي از نگاه يك عراقي _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
خوب كلاس درس بهداشت هست ديگه همه به رديف _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
خودمونيم نگهباني از اين همه مواد منفجره جرات ميخواد ها اونم اين طوري كه اينها چيدند _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4, 5بعدی
صفحه 1 از 5
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید