_خانم احمدی خانم احمدی؟
بله؟!
_از دفتر تعاونی با من تماس گرفتند گفتند اسم شما توی اسامی مسافرا نبوده بلیطتون کو؟
راستش موقع راه افتادن بلیطمو پیدا نکردم وسط راه پیداش کردم صبر کنید اینهاش بفرمایید
_تهش کو؟
کمک راننده کندش
_این بلیط که مال دیروز؟!شما باید هزینه بلیط بدید
وای خدایا آقاجون من که گفتم برای روز دوشنبه بلیط بگیرید این که مال یکشنبست
یعنی چی من پول بلیط دادم بجای دیروز خوب امروز سوار شدم!!چرا باید دوباره پولش بدم؟
_نمیشه خانم شما جز مسافرای جا مونده حساب میشید اگه نداری نصفش بده
اصلا حوصله سرو کله زدن با یه ادم سبیل کلفت ندارم
باشه بفرمایید
آروم دوباره چشمام بستم انگار توی عالم خلسه رفتم مغزم خالیه خالیه روی صندلی نشتم
_سمیه سمیه بلند شو !بلند شو!
مثل ادمای گیج بلند شدم
_دخترم حلقه رو دست راستت میکنی یا دست چپت؟
نمیدونم مهم نیست ولی دست چپم میارم بالا
همه دارن دست میزنند روبوسی تبریک گفتن شیرینی خورون!
_سمیه جان ایشالله خوشبخت بشید
ممنونم مرسی ...
من باز نشستم سر جام سرم پایین من اینطرف سالن نشستم رضا هم اونطرف سالن دقیقا روبروی هم هستیم از اول تا حالا داره زیر چشمی من نگاه میکنه ولی من....
ولی من نمیامممم
_دختره چش سفید من باید برای تو چیکار میکردم که نکردم؟ از همه چیز خودم زدم برای تو فکر میکنی لیسانس گرفتی از من بیشتر میفهمی؟
ولی من فکر نمیکنم که از کسی بیشتر میفهمممن به این فکر میکنم که هیچ وقت هیچ کسی من به عنوان یه آدم قبول نکرد!
مامان من نمیخوام ازدواج کنم مگه زور؟اگه زور باشه ازدواج میکنم
باز رنگ صورت مامانم عوض شد سفید مثل گچ
_نه زوری نیست اگه نمیخوایی...
راست میگه زوری نیست اما اگه ازدواج نکنم چی میشه؟ باید بشینم ور دل مامان بابام چیکار کنم؟ سنم داره میره بالا 23سال! یعنی زیاده؟!!! نه زیادم نیست ولی زهرا میگفت اگه خوب بود قبول کنیا مثل من خر نشی آدم سن پایین خواستگاراشم بهتره!راستم میگه رضا خانواده خوبی داره خونه هم داره درسشم که تموم شه باباش براش کار پیدا میکنه
_بلند میشی یا نه؟داره دیر میشه
من نمیام خودتون برید دارم زار میزنم مثه بچه های سه ساله
_به جهنم نمیخواد بیای هر غلطی دلت میخاد بکن
انگار نه انگار که قرار عروس بشم خدایا چه مرگم شده؟چرا اینجوریم ؟یه مگس اومد صاف نشست روی لباسم تو فکرم پاشم بکشمش وسط مجلس خواستگاری جولون نده ولی انگار صد کیلو وزن رو دوشم بیخیال بابا ولش کن چه اهمیتی داره؟
_سمیه سمیه بیا برو تو اتاق تا نگفتم نیای بیرون
رفتم تو اتاق از سوراخ در نگاه کردم برای اولین بار دارم میبینمش خنده داره
_بیا چای ریختم مودب سلام کن نخندیا مواظب باش اول باباش بعد خودش بعد مامانش بعد خواهرش فهمیدی؟
مامان دوروز داره تدارک میبینه ولی من عین خیالمم نیست چایی بردم همون جوری که مامان گفته بود بعد رفتم پیش مادرش نشستم زنا اینور سالن مردا اونور سالن!
_اگه بزرگترا اجازه بدند بچه ها اگه صحبتی دارند برند توی اتاق بزنند
_سمیه جان بلند شو!
با اجازه بزرگترا آقا رضا بفرمایید
_من روی حجاب حساسم مانتو مو
بله چشم!
_من از خودم هیچی ندارم
بله چشم!
_شاید بخاطر کارم برم شهر دیگه
بله چشم!
_من من .....
من حرفی ندارم هرچی پدر و مادرم بگن
_پس گوشی بده به مادرت تا درباره مراسم صحبت کنیم
چرا خوابم نمیبره یعنی همه این اتفاقا توی دو روز افتاد؟با نیم ساعت حرف زدن من و رضا همه چیز تموم شد؟من باید با آدمی که نیم ساعت بیتتر نمیشناسم ازدواج کنم یه عمر زندگی؟
جالب پدر و مادر رضا گفتند من خوبم پدر مادر منم گفتند رضا خوبه !!! این یعنی ما تفاهم داریم؟
اه این موبایل لعنتی کجاست صداش میاد اما خودش نیست
بله مامان چی شده؟
_ببین دخترم حالا هنوزم چیزی معلوم نیست حلقتو در بیار مبادا به کسی چیزی بگیا هزارو یک اتف....
دیگه هیچی نمیشنوم
یعنی من آدمم؟
:v مرسی _________________ Fly
Open up the part of you that wants to hide away
You can shine
Forget about the reasons why you can´t in life
And start to try
Cause it´s your time
Time to fly
ممنون از شما آقا مجتبی :) :-@} _________________ به پندارتو: جهانم زیباست ،جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست ،قفسم هم طلاست ارزد که دلم تنهاست؟!
جالب بود ممنون اما دخترا باید تایید می کردن ببین ما پسرا چقدر فروتنیم D: _________________ مهربانی را وقتی آموختم که کودکی آسمان نقاشی اش را سیاه می کرد
تا پدر کارگرش زیر آفتاب نسوزد !
آقا حمید آدم که دختر پسر نداره ! چی تایید کردید؟ :-( _________________ به پندارتو: جهانم زیباست ،جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست ،قفسم هم طلاست ارزد که دلم تنهاست؟!
اولا که وحید نه حمید بعدش نمی دونم حرفاتو دیگه D: _________________ مهربانی را وقتی آموختم که کودکی آسمان نقاشی اش را سیاه می کرد
تا پدر کارگرش زیر آفتاب نسوزد !
آن خطاط را سه گونه خط نوشتی
یکی را او خواندی و لا غیر
یکی را هم او خواندی و هم
یکی را نه او خواندی و نه غیر
آن خط سوم منم
آدمک و وحید عزیز ممنونم :-@} :-x _________________ به پندارتو: جهانم زیباست ،جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست ،قفسم هم طلاست ارزد که دلم تنهاست؟!
چون دختر بدي شده و واسه مورچه اي که زير پاش له شده فاتحه نخونده...
چون دل کوچيکش پر از غمه...
چون چشماي روشنش پر از اشکه...
چون دلش واسه قورباغه ي سبز تو باغچه تنگ شده...
خدا اونو نمي بخشه
چون از تاريکي ميترسه...
باورم نميشه که من همونم!!!
خيلي از اون حال و هوا فاصله گرفتم....
ميخوام همون باشم که بودم....
مهربون ... ساده... پاک... صميمي!!! _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
من دلم تنگ کسی است
که به دلتنگی من میخندد
باور عشق برايش سخت است
ای خدا باز به ياری نسيم سحری
میشود آيا دل به نازکدل من بربندد؟! _________________ دستی که زخم می زند ناپیداست اما زخم عریانتر از طلوع آینه در روز است. شاید تن به تیغ دوست سپردن راهی به سوی تست .دوستی دیگر .دستی دیگر .زخمی دیگر
سلام و ممنونم از همه دوستان عزیزم مخصوصا بارون سوری و جقله که میدونم عزیز همه دلا هستند
من دلم برا همه تنگیده بود میدونم شما هم دلتون واسه من یه کوچولو شده بود D: راستی راستی من ستارهای قشنگم دوتا شده هیشکی به من جایزه نمیده؟ _________________ به پندارتو: جهانم زیباست ،جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست ،قفسم هم طلاست ارزد که دلم تنهاست؟!
ممنونم بارون عزیز شما خودتون گلی :-@} :-@} _________________ به پندارتو: جهانم زیباست ،جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست ،قفسم هم طلاست ارزد که دلم تنهاست؟!
قاصدک عزیز تبریک :-@} :-@} :-@} :-@} _________________ دستی که زخم می زند ناپیداست اما زخم عریانتر از طلوع آینه در روز است. شاید تن به تیغ دوست سپردن راهی به سوی تست .دوستی دیگر .دستی دیگر .زخمی دیگر
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید