تاریخ: سهشنبه 2 بهمن 1386 - 04:00 عنوان: مدلهاي مختلف زن
مدلهاي مختلف زن
زن مدل هارد ديسک: همه چي يادش ميمونه، تا ابد! زن مدل رم (RAM): از دل برود هر آن که از ديده برفت! زن مدل ويندوز: همه ميدونن که هيچ کاري رو درست انجام نميده، ولي کسي نميتونه بدون اون سر کنه! زن مدل اکسل: ميگن خيلي هنرها داره ولي شما فقط براي چهار نياز اصليتون ازش استفاده ميکنين! زن مدل اسکرين سيور: به هيچ دردي نميخوره ولي حداقل حوصله آدم باهاش سر نميره! زن مدل سِروِر (Server): هر وقت لازمش دارين مشغوله! زن مدل مولتيمديا: کاري ميکنه که چيزهاي وحشتناک هم خوشگل بشن زن مدل سيدي درايو: هي تندتر و تندتر ميشه! زن مدل ايميل: از هر ده تا چيزي که ميگه، هشتتاش بيخوده زن مدل ويروس: به نام «عيال» هم معروفه. وقتي که انتظارش رو ندارين، از راه ميرسه، خودش رو نصب ميکنه و از همه منابعتون استفاده ميکنه. اگر سعي کنين پاکش کنين، يک چيزي رو از دست ميدين، اگه هم سعي نکنين پاکش کنين، دار و ندارتون رو از دست ميدين! _________________ عشق من عشق من از من گذشتی خوش گذر
آخر یکبار از من بشنو پند
بر منو بر عشقم دل نبند
*** گرچه آب رفته باز آید به رود
ماهی بیچاره اما مرده بود***
طوقی جوونم جالب بود بهخصوص اون عیال :lol: :lol: دستت درد نکنه _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
ای وای طوقی خانوم ! خانومای اوا خواهری و پر از فیس و افاده را جا انداختی =)) _________________ دستی که زخم می زند ناپیداست اما زخم عریانتر از طلوع آینه در روز است. شاید تن به تیغ دوست سپردن راهی به سوی تست .دوستی دیگر .دستی دیگر .زخمی دیگر
ای وای طوقی خانوم ! خانومای اوا خواهری و پر از فیس و افاده را جا انداختی =))
خب این که گفتی معادل چیه؟!
اتو بگذار ببينم اها يه كفتر سفيد خوشگل :lol: _________________ Fly
Open up the part of you that wants to hide away
You can shine
Forget about the reasons why you can´t in life
And start to try
Cause it´s your time
Time to fly
بغ بغو جان و آقا مجتبی و آقای جزقل ممنون از نظراته شما
من قصد احانت یا توحین به کسی ندارم بیشتر یک مزاح :v :-@} _________________ عشق من عشق من از من گذشتی خوش گذر
آخر یکبار از من بشنو پند
بر منو بر عشقم دل نبند
*** گرچه آب رفته باز آید به رود
ماهی بیچاره اما مرده بود***
شتو
بابا شما چرا اينجوري هستي يه مقدار ساده بگير دنيا رو شما ديگه خيلي رسمي هستي بابا جمع دوستانس _________________ Fly
Open up the part of you that wants to hide away
You can shine
Forget about the reasons why you can´t in life
And start to try
Cause it´s your time
Time to fly
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید