تاریخ: چهارشنبه 10 بهمن 1386 - 17:39 عنوان: سهم من
_________________ دستی که زخم می زند ناپیداست اما زخم عریانتر از طلوع آینه در روز است. شاید تن به تیغ دوست سپردن راهی به سوی تست .دوستی دیگر .دستی دیگر .زخمی دیگر
من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی دور مسکن دارد
و دلش را در یک نی لبک چوبی مینوازد آرام آرام
پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد
و سحرگاه از یک بوسه دیگر متولد میشود _________________ به پندارتو: جهانم زیباست ،جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست ،قفسم هم طلاست ارزد که دلم تنهاست؟!
قاصدک و سوری عزیز . مرسی :v _________________ دستی که زخم می زند ناپیداست اما زخم عریانتر از طلوع آینه در روز است. شاید تن به تیغ دوست سپردن راهی به سوی تست .دوستی دیگر .دستی دیگر .زخمی دیگر
زخم های من همه از عشق است عشق عشق عشق من این جزیره ی سرگردان را از انقلاب اقیانوس و از انفجار کوه گذر داده ام و تکه تکه شدن راز آن وجود متحدی بود که از حقیر ترین ذره هایش آفتاب بوجود آمد
....
من همیشه سردم است _________________ به پندارتو: جهانم زیباست ،جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست ،قفسم هم طلاست ارزد که دلم تنهاست؟!
دیدی دلم شکست!
دیدی که این بلور درخشان عمر من
بازیچه بود
دیدی چه بی صدا دل پر ارزوی من
از دست کودکی که ندانست قدر ان
افتاد بر زمین
دیدی دلم شکست! _________________ از میان تمام کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنان که با خود چتری می برند به خدا ایمان دارند !!!
دلم گرفته است دلم گرفته است ..
چراغ های رابطه تاریکند ! _________________ به پندارتو: جهانم زیباست ،جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست ،قفسم هم طلاست ارزد که دلم تنهاست؟!
تاریخ: چهارشنبه 15 اسفند 1386 - 17:09 عنوان: کي ميشه خاطرههام رنگ حقيقت بگير
کي ميشه خاطرههام رنگ حقيقت بگيره؟ ...
گلهاي نيست اگر طاق جهان تاريک است
راه من تا دل تو راه کج و باريک است
گلهاي نيست اگر با دل من بد شدهاي
از کنار غم من رقص کنان رد شدهاي
دل من تنگ نگشته، گله از دوري نيست
شِکوه از دوري راه و غم رنجوري است
حرفم از سردي کاشانه بي چلچله است
از غم تنگي دست تو هزاران گله است
خانه بي روي تو کابوس شب من شده است
شيشه قلب تو اي جان! مگر آهن شده است
نشد آن روز که تو وعده فردا ندهي
وعده يک سبد مريم زيبا ندهي
تو بگو چند کُنم صبر که تو پَر بکشي؟
به شب دفتر من کِي ميشه اختر بکشي؟
کي ميشه دلت بياد براي قلبم بميره؟
کي ميشه خاطرههام رنگ حقيقت بگيره؟.... _________________ عشق من عشق من از من گذشتی خوش گذر
آخر یکبار از من بشنو پند
بر منو بر عشقم دل نبند
*** گرچه آب رفته باز آید به رود
ماهی بیچاره اما مرده بود***
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید