هاستینگ
www.cmesle.com :: مشاهده موضوع - !!!
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست www.cmesle.com » دلنوشته های شما

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
!!! رفتن به صفحه 1, 2  بعدی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
gha3dak
دوست قدیمی
دوست قدیمی

عضو شده در: 19 آبان 1386

تشکر شده 1 بار در 1 پست

blank.gif

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: جمعه 6 اردیبهشت 1387 - 01:34    عنوان:  !!! پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام سیاه مینویسم آبی جوابم را بده !

به من بگو من کی هستم ، کجا هستم و چرا هستم
به من بگو چجوری زندگی کنم به من بگو تنها نیستم ،اشتباهاتم را به من بگو
به من یاد بده عفیف زندگی کنم به من یاد بده مومن باشم به من یاد بده درباره کسی پیش داوری نکنم به من یاد بده درست فکر کنم تا با افکار اشتباه دیگران را گمراه نکنم
به من کمک کن درست زندگی کنم به من کمک کن تا تنها نباشم به من کمک کن تا به پدر و مادرم کمک کنم به من کمک کن تا دیگران درباره من اشتباه نکنند به من کمک کن تا فقیر نباشم و اگه ثروت کورم میکنه به من کمک کن تا غنی نباشم
غرور و خودخواهی و دروغگویی را از من بگیر
به من کمک کن تا در حسرت و پشیمانی گذشته نباشم

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
:
تشکرها از این تاپیک
gha3dak از این تاپیک تشکر میکنم 
Parhameb
کاربر ویژه
کاربر ویژه

عضو شده در: 12 اسفند 1386

تشکر شده 7 بار در 7 پست

blank.gif

پست تاریخ: یکشنبه 8 اردیبهشت 1387 - 23:53    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

کمکم کن کمکم کن.......... آره؟
باشه!!!
1-چشماتو باز کنو ببین..... نه یعنی چشماتو ببند.
2-فکر کن تو اشتباهی هستی یعنی از اول اشتباهی بودی!!
3-حالا فکر کن تو یه جای بزرگ و سرسبز با کلی گل قشنگه شاد و پروانه های رنگی هستی.
4- رفتی وسط گل ها دراز کشیدی.
5- یه رود باریک  هم از کنارت می گذره!!
6-فکر کن دستتو دراز کردی و یک بستنیه خوشمزه میاد تو دستت!!
7-می خوای بستنی خنک رو بخوری....................

یه دفعه چشماتو باز کن و به اطرافت نگاه کن

فکر کنم قسمت اول حل شده یعنی الان میدونی کجایی. نه؟

بقیشم بعدا میگم!!!!!

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
gha3dak
دوست قدیمی
دوست قدیمی

تشکر شده 1 بار در 1 پست

blank.gif

پست تاریخ: دوشنبه 9 اردیبهشت 1387 - 01:04    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

بازگشت به بالای صفحه

Parhameb
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تشکر شده 7 بار در 7 پست

blank.gif

پست تاریخ: دوشنبه 9 اردیبهشت 1387 - 01:11    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

اینم قسمته دوم::::

یه مومن درست حسابی!! جلوی غریبه ها نیشش رو باز نمی کنه و چادر رو طوری میندازه رو سرش که فقط بینیه محترمه بیرون باشه!!!

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
gha3dak
دوست قدیمی
دوست قدیمی

تشکر شده 1 بار در 1 پست

blank.gif

پست تاریخ: دوشنبه 9 اردیبهشت 1387 - 01:26    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

متاسفانه من هنوز مومن واقعی نشدم ایشالا شاید وقتی دیگر ! البته ارزو میکنم یه روزی مومن بشم !         

بازگشت به بالای صفحه

Parhameb
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تشکر شده 7 بار در 7 پست

blank.gif

پست تاریخ: دوشنبه 9 اردیبهشت 1387 - 01:27    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

از شوخی گذشته
همه ی ما به این چیزایی که نوشتی نیاز داریم ولی تو این جامعه خوب بودن یعنی جدا شدن. جدا شدن یعنی تنهایی==>> افسردگی.
این که بخوایم با خیلی ها رابطه داشته باشیم................نمیشه.
به قول randy پسرها همه بی تربیتن و با دختر ها هم نمیشه درست رابطه برقرار کرد. من یکی که امیدوارم تا هستم سالم باشم یا نباشمممممممممممممم.
بدیه ماجرا اینه که ...

آدما با هم و تنهان!

ظاهرا فقط شما جواب میدید!

بازگشت به بالای صفحه

gha3dak
دوست قدیمی
دوست قدیمی

تشکر شده 1 بار در 1 پست

blank.gif

پست تاریخ: دوشنبه 9 اردیبهشت 1387 - 02:38    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

چی بگم ؟ نه اینجوریم نیس خیلیام خوبن بیشتر این تفکر ما که با حقیقت فاصله داره کافیه درست فکر کنی نیت خوب داشته باشی و ظاهر نگر نباشی  نمیدونم !؟؟

بازگشت به بالای صفحه

gha3dak
دوست قدیمی
دوست قدیمی

تشکر شده 1 بار در 1 پست

blank.gif

پست تاریخ: پنج‌شنبه 19 اردیبهشت 1387 - 01:41    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

اهای مردم دنیا کسی میتونه تابستون واسه من اصفاهان کار پیدا کنه ؟          
امیدوارم یکی پیدا شه !

بازگشت به بالای صفحه

Parhameb
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تشکر شده 7 بار در 7 پست

blank.gif

پست تاریخ: شنبه 21 اردیبهشت 1387 - 21:29    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

در چه موردی کار می خواین؟ فقط تابستون؟

بازگشت به بالای صفحه

gha3dak
دوست قدیمی
دوست قدیمی

تشکر شده 1 بار در 1 پست

blank.gif

پست تاریخ: یکشنبه 22 اردیبهشت 1387 - 00:31    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

نه فارغ التحصیل میشم تا اخر هسم به ادبیات مربوط بشه خوب بهتره مثل روزنامه نگاری و ویرایش و این حرفا کارای اموزشی خط کامپوترم بلدم تایپ دیگه ابرومندانه باشه کارگریم میکنم !

بازگشت به بالای صفحه

gha3dak
دوست قدیمی
دوست قدیمی

تشکر شده 1 بار در 1 پست

blank.gif

پست تاریخ: دوشنبه 23 اردیبهشت 1387 - 01:25    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

این روزا خیلی کمتردلم میگیره یادش بخیر یه زمانی وقتی دلم میگرفت تا یه دل سیرگریه نمیکردم راحت نمیشدم اما الان یادم نیست اخرین بار کی گریه کردم ؟!    ولی خوب وقتی ادم تنهاس بی همدم دوست داره واسه یکی درد و دل کنه منم بعضی وقتا اینجوری میشم ولی حتی دیگه دوست ندارم چیزی بنویسم حوصله هیچ کاری ندارم وقتی دیگه خیلی کسل میشم میرم سراغ کتابای دکتر شریعتی مخصوصا نوشته های تنهاییش ارام بخش انگار حرفای دل خود منه حرفای شما ، همه همه ادمای تنها این نوشته هم مال ایشون دیگه هر چند وقت یه بار از دکتر شریعتی مینویسم تا هم یادی از ایشون باشه و هم شاید از بین رفتن تنهایی :

اگر ماندم تو ازادی ، میتوانی هرچه میخواهی بکنی  حتی فراموش ! اما اگر مردم باید همیشه برایم بمانی زیرا وقتی زنده باشم میتوانم به خاطر تو تحمل کنم و حتی ان را !
اگر زنده نبودم اگر مردم چگونه میتوانم بر هر کاری که میکنی صبر کنم ؟ باید باشم که بتوانم ! بیرحمانه است که نه زندگی را داشته باشم نه تو را فقط تا وقتی میتوانی به فداکاریم چشم داشته باشی که باشم . اگر نماندم برایم بمان و اگر بودم هرچه خواهی با من بکن ! نمیدانم چرا در این لحظه که شب از نیمه گذشته این اندیشه سر در دنبال من کرده است و از خوابم پرانده است و به اصرار وادارم میکند که : بنویس و فردا بگو تا رسیدی پیش ازهر کلامی پیش از انکه پیشش بنشینی و به سخن اغاز کنی از او عهد بگیر بگو تا تو را مطمئن کند : که احتمال مرگ یا شبه مرگ ؟!!

سالها در اتاقم نشسته بودم و چشم به در و گوش به صدای پایی که مگر او از راه برسد ازهر صدای پایی از جا میپریدم که اوست هر دری که باز میشد او نبود همواره می امدند و میرفتند و بسیار اما او نبود و اکنون در اتاقم همچنان نشسته ام اما میدانم که او دیگر نخواهد امد ! با دردناک ترین تجربه ها دانستم که باید در این اتاق بی انتظار بمانم دانستم دیگر اویی نیست و چه ساله که بیهوده چشم بر در دوخته بودم و اکنون سالها میگذرد که من در تنهایی مایوسم سر در گریبان خویشتنم و در را به رویم و بروی هرکه مرا سراغ میکند بسته ام . چه ارامش دردناکی چه یقین جانکاهی اما به هر حال ارامشی است و یقینی که بدان رسیده ام و اکنون سالهاست بدان خو کرده ام چنان با تنهایی ارام و ساکتم انس گرفته ام که اگر تو ای فریب اگر تو او باشی در را برویت نخواهم گشود  دل من دیگر پیر شده است و سخت ناتوان تاب تپشها و بیتابیهای " دوست داشتن "را ندارد تنها میتوانم خاطرها را با خود مزه مزه کنم !

بازگشت به بالای صفحه

Parhameb
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تشکر شده 7 بار در 7 پست

blank.gif

پست تاریخ: یکشنبه 29 اردیبهشت 1387 - 23:38    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

میشه یکم در مورد خود دکتر شریعتی و طرز فکر ایشون توضیح بدید؟
ممنون میشم!

بازگشت به بالای صفحه

gha3dak
دوست قدیمی
دوست قدیمی

تشکر شده 1 بار در 1 پست

blank.gif

پست تاریخ: سه‌شنبه 31 اردیبهشت 1387 - 00:06    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

چشم فقط باید به من وقت بدید !

بازگشت به بالای صفحه

gha3dak
دوست قدیمی
دوست قدیمی

تشکر شده 1 بار در 1 پست

blank.gif

پست تاریخ: سه‌شنبه 31 اردیبهشت 1387 - 14:07    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام دوستان به بدترین شکل ممکن فوق قبول نشدم یعنی درصدام خوبه ولی غیر مجاز !

بازگشت به بالای صفحه

Parhameb
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تشکر شده 7 بار در 7 پست

blank.gif

پست تاریخ: سه‌شنبه 31 اردیبهشت 1387 - 14:33    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

من واقعا متاسفام.
بعد از مدت ها یه صبح بیدار شدم تا خبر خوش بشنوم.....
ساعت 6 خوابیدم الانم ساعت 9!
خب نشد امیدوارم آزمون بعدی موفق باشید.
امروز امتحان آز دارم ولی دیگه حسش نیست.
بی خیاله درس و مخش!  

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه 1, 2  بعدی
صفحه 1 از 2

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید