اقای mhbftdb هر چقدر دوست داشتی فیلم بزاری بزار ولی اهنگ نذار! ما حوصله ی ف ی ل ت ر شدن نداریم ! فکر کردی خودمون نمیتونیم اهنگ بزاریم؟ به تو هم دوستانه پیشنهاد میکنم اگه سایتتو دوست داری اهنگ نذاری!
اقای mhbftdb هر چقدر دوست داشتی فیلم بزاری بزار ولی اهنگ نذار! ما حوصله ی ف ی ل ت ر شدن نداریم ! فکر کردی خودمون نمیتونیم اهنگ بزاریم؟ به تو هم دوستانه پیشنهاد میکنم اگه سایتتو دوست داری اهنگ نذاری!
دوست عزیز سایت هایی که آهنگهای مجاز بگذارند فیلتر میشن
چون تهیه کننده هاش شکایت میکنند
یا آهنگهای رپ
این آهنگها که من میذارم رو فیلتر نمیکنن خیالت راحت باشه
به فروم ها که اصلا کاری ندارن چون 2 سال هست که من توی فرومها آهنگ میذارم ولی هیگ کدوم فیلتر نشدند.
لطفا کلا اهنگ نذارید اونا که نمیان شجره نامه اهنگو در بیارن که مجازه یا غیر مجار به محض ایندکس شدن عنوان اهنگ برای یک سایت ف ی ل ت ر می شه
فیلم ازاده ولی دیگه اهنگ هارو نمی تونم بزارم مرسی از همکاریتون _________________ مهربانی را وقتی آموختم که کودکی آسمان نقاشی اش را سیاه می کرد
تا پدر کارگرش زیر آفتاب نسوزد !
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید