تاریخ: جمعه 31 خرداد 1387 - 07:58 عنوان: ثبت نام ونظر سنجی مسابقه پیش بینی
باسلام
من می خواهم یک مسابقه بزرگ پیش بینی برای بازیهای لیگ برتر ایران در فصل 88 - 1387 قرار دهم .
دوستانی که در این مسابقه می خواهند شرکت کنند باید در همین قسمت اعلام آمادگی کنند .
زمان اعلام آمادگی برای شرکت در مسابقه تا تاریخ 10/5/1387 خواهد بود.
در صورتی که حد اقل 20 نفر اعلام آمادگی کنند این مسابقه به انجام خواهد رسید .
جوایز نفرات برتر :
نفر اول : 200000 ریال
نفر دوم : 100000 ریال
نفر سوم : 50000 ریال
چنانچه دوستان نظر خاصی در مورد برگزاری این مسابقه و قوانین آن دارند می توانند در همین قسمت نظرات خود را قرار دهند .
قوانین و مسایل مربوط به این مسابقه از زمانی که 20 نفر اعلام آمادگی کردند در تاپیک جداگانه ای با نام " مسابقه پیش بینی بازیهای لیگ برتر ایران در فصل 88 - 1387" قرار داده خواهد شد .
با تشکر hsm
این مطلب آخرین بار توسط hsm در سهشنبه 4 تیر 1387 - 08:47 ، و در مجموع 8 بار ویرایش شده است.
مطمئنی تا شروع بازی ها خودت هستی؟؟ منم که همه جای این سایت هستم! _________________ اگر ایران بجز ویران سرا نیست من این ویران سرا را دوست دارم من دارم تو آدمک ها می میرم!!
یه ذره باید زحمت بکشی خب! همینجوری هم کسی نمیادا!
_________________ اگر ایران بجز ویران سرا نیست من این ویران سرا را دوست دارم من دارم تو آدمک ها می میرم!!
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3بعدی
صفحه 1 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید