امروز یه داستان خیلی کوتاه و قشنگ برای کاربران عزیز می گذارم.
زني مي رفت ، مردي او را ديد و دنبال او روان شد . زن پرسيد که چرا پس من مي آيي ؟ مرد گفت : برتو عاشق شده ام . زن گفت : برمن چه عاشق شده اي ، خواهر من از من خوبتر است و از پس من مي آيد ، برو و بر او عاشق شو . مرد از آنجا برگشت و زني بدصورت ديد ، بسيار ناخوش گرديد و باز نزد زن رفت و گفت : چرا دروغ گفتي ؟ زن گفت : تو راست نگفتي . اگر عاشق من بودي ، پيش ديگري چرا مي رفتي ؟ مرد شرمنده شد و رفت
khahesh mikonam avaLAn man ye chizi begam alan inja nemitoonam farsi type konam chon dige net nadaram va alanam omadam cafee net to hend va farsi aslan nadare va inke age manzoret manam sarina khob maelome mage name karbarim boy nist khob pesaram dige. _________________ why so serious?
نه بابا این پرهام معلوم نیست اخر یه چیزیش میشه! داش پرهام این sarina-m, میگه این در مورد اقایون سایت صدق نمیکنه تو باز میایی میگی سر و ته یه کرباسن؟
از تو دیگه بعیده!
اااااااااااااااااااااااااااا خیلی جالبه ببخشید شما پسرید یا دختر
100% پسر!
ehsan-s نوشته است:
نه بابا این پرهام معلوم نیست اخر یه چیزیش میشه! داش پرهام این sarina-m, میگه این در مورد اقایون سایت صدق نمیکنه تو باز میایی میگی سر و ته یه کرباسن؟
از تو دیگه بعیده!
خب حقیقت تلخه دیگه!
ولی در مورد بعضیا مثل ehsan-s کاملاً حق با شماست sarina-m!
sarina-m نوشته است:
فکر کنم تنهایی زیاد روشون تاثیر گذاشته parhameb یه ذره بیشتر توسایت بیا روحیت شاد شه.
نه بابا جنس خودمو بهتر می شناسم! از این بیشتر بیام سایت؟ _________________ اگر ایران بجز ویران سرا نیست من این ویران سرا را دوست دارم من دارم تو آدمک ها می میرم!!
فکر میکنید خیلی زیاد میاید سایت پس من چی بگم شبانه روز توسایتم وجواب پستام رومیدم (البته سری هم به ایمیلایی که برام میاد میزنم همین کلی از وقتمو میگیره)
قشنگ بود ولي سارينا چرا ديگه نمي آد؟ _________________ كم گوي و گزيده گوي چون - تا از كم تو جهان شود پر
لاف از سخن چو در توان زد - آن خشت بود كه پر توان زد
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید