در این تاپیک میخوام در مورد هنری جالب وجذاب صحبت کنم.
اسپرسو یک واژه ایتالیایی است به معنی سریع و خیلی کوتاه. در سال 1822 میلادی ایتالیاییها روش جدیدی رو برای تهیه قهوه ابداع کردند. به اين طريق كه در فشار بالا و با آب 90 درجه از دانه قهوه، عصاره آن را میگرفتند، قهوه به دست آمده از اين طريق به قهوه اسپرسو معروف شد. بعد از اون دستگاهای اسپرسو ساز به بازار اومدن.
حرفهایها این نوع قهوه رو بعد از ریختن داخل فنجان به کمک كمى خامه رقيق شده با شير پرچرب و البته کمی دقت و حوصله تزیین میکنند که زیبایی خاصی رو به این نوع از قهوه میده و لذت خوردنش رو دو چندان میکنه و باعث شده تا این هنر تزیین قهوه رو، هنر اسپرسو بنامند.
نمونههایی از این هنر رو در تصاویر زیر مشاهده میکنید:
خیلی قشنگن! عکس های بیشتر هم دارید؟ کارهای خودتون! _________________ اگر ایران بجز ویران سرا نیست من این ویران سرا را دوست دارم من دارم تو آدمک ها می میرم!!
آره واقعاً قشنگن! اگه من یه روز حوصله ی این کارو داشته باشم عمراً لب نمی زنم بهش! حیفه! _________________ اگر ایران بجز ویران سرا نیست من این ویران سرا را دوست دارم من دارم تو آدمک ها می میرم!!
من قهوه که می خورم این عکس ها رو میذارم جلوم! _________________ اگر ایران بجز ویران سرا نیست من این ویران سرا را دوست دارم من دارم تو آدمک ها می میرم!!
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید