می خواستم نظرتون رو راجع به دو تا سوال بپرسم:
دوست دارید برم سراغ کسانی که قبل از ما این تالارها رو فعال کردند؟
اگه آره دوست دارید کی برگرده؟؟ به این سوالا جواب بدید اگر تعداد زیاد بود منم کارمو شروع می کنم! _________________ اگر ایران بجز ویران سرا نیست من این ویران سرا را دوست دارم من دارم تو آدمک ها می میرم!!
اینم تعدادی از دوستان که تو دفتر حضور و غیاب خودشون رو معرفی کردند که مطمئناً بعضی ها رو خیلی خوب می شناسید!
فقط زود جواب بدید تابستون تموم نشده برم سراغشون! _________________ اگر ایران بجز ویران سرا نیست من این ویران سرا را دوست دارم من دارم تو آدمک ها می میرم!!
این مطلب آخرین بار توسط Parhameb در پنجشنبه 20 تیر 1387 - 05:12 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
من دلم خيلي براي baroon و nazanin تنگ شده . اگه ميتوني بهشون بگو بيان ما رو از اين دل تنگي در بيارن . اگه منظورت از javoo همون javoon هست به اون هم بگو بياد . دستت درد نكنه . _________________
چشم. یه چند روز دیگه اگه تعداد زیاد بشه میرم سراغشون با کمک آقا وحید!
فقط اینایی که اسم می برید خیلی بداخلاق نباشند؟!!! _________________ اگر ایران بجز ویران سرا نیست من این ویران سرا را دوست دارم من دارم تو آدمک ها می میرم!!
اِ! نه!!!!!!!!!!!! سوء تفاهم نشه یه وقت! اصلاً منظورم شما نبودیدا! راستش سراغ یکی از همین دوستای قدیمی رفتم که ازشون درباره ی یه چیزی اجازه بگیرم ولی ایشون .......
تقصیر من بود؛ مجبور شدم خوب شروع نکنم؛ ایشون هم یه فکر دیگه کردند ظاهراً! معذرت خواهی هم کردم جواب ندادند! این توضیحات رو دادم که حرفمو باور کنید!
باور کنید قصد بی احترامی به این دوستمون رو هم نداشتم! _________________ اگر ایران بجز ویران سرا نیست من این ویران سرا را دوست دارم من دارم تو آدمک ها می میرم!!
اینجا جاش نیست بگم عزیزم حالا بگذریم بقیه رو بیار که دلمون براشون یه ذره شده _________________ مهربانی را وقتی آموختم که کودکی آسمان نقاشی اش را سیاه می کرد
تا پدر کارگرش زیر آفتاب نسوزد !
آخه من فقط به شما فعلاً گفتم! سلام! خیلی خوشحالم که دوباره برگشتید و بیشتر از اینکه تونستم kitana خانوم رو خوشحال کنم! فعلاً خونه نیستم وقتی برگردم میرم سراغ بقیه! شما هم اگه میلی-آی دی از بقیه دارید که تو سایت نیست اگه میشه کمکم کنید! ولی خیلی خوب شد برگشتیدا!!!!!!!!! _________________ اگر ایران بجز ویران سرا نیست من این ویران سرا را دوست دارم من دارم تو آدمک ها می میرم!!
اِ. ممنون میشم اگه اونایی که تو سایت نیست بهم بدید؛ البته اگه خودشون ناراحت نمیشن! چرا این چند روز همه غیبت دارن؟ _________________ اگر ایران بجز ویران سرا نیست من این ویران سرا را دوست دارم من دارم تو آدمک ها می میرم!!
باشه ميدمفقط اگر ممكنه شما آيديتو به من بده كه من آيدي اونارو خصوصي بت بدم _________________ هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری
من اون ماهو دادم به تو یادگاری
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید