تاریخ: دوشنبه 14 مرداد 1387 - 07:54 عنوان: درخواست بازی های کم حجم شده با boy
سلام به کاربران عزیز منو که همتون میشناسید میخواستم اینجا بگم هر کی هر درخواستی با بازی های کم حجم شده داره فقط کافیه اینجا نظر بده تا ظرف مدت کم براش تو سایت قرار بدم متشکرم اگه نظر بدین. _________________ why so serious?
نمیدونم چه جوری توضیح بدم ولی حالتی که بخوایم دانلود کنیم نیست یه جور دیگس _________________ هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری
من اون ماهو دادم به تو یادگاری
استاد این دسپرادو که تو صفحه اول سایت گذاشتی اسپانیولیه و اگه خودت بازی کرده باشی میدونی که برا این بازی آدم باید بتونه حرفای دیگرانو بفهمه تا بدونه چیکار کنه. نسخه فارسی یا حداقل انگلیسیشو نداری؟ اینطوری اصلا نمیشه بازی کرد. _________________ عمریست که از حضور او جا ماندیم. در غربت سرد خویش تنها ماندیم. او منتظر است تا که ما برگردیم. ماییم که در غیبت کبری ماندیم
منو میلاد صدام کنین
عزیزم اولا من دسپرادو رو نذاشتم وحید گذاشت. بعدشم من جنگ های صلیبی 2 رو گذاشتم.حالا ببینم چی کار میکنم اگه فارسیش نبود.دیگه نمیدونم عزیزم. _________________ why so serious?
بازم دستت درد نکنه ولی ایکاش ریپ شدشو میذاشتی. 650 مگ دانلودش سخته. _________________ عمریست که از حضور او جا ماندیم. در غربت سرد خویش تنها ماندیم. او منتظر است تا که ما برگردیم. ماییم که در غیبت کبری ماندیم
منو میلاد صدام کنین
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7بعدی
صفحه 1 از 7
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید