کاش مي شد قلب ها آباد بود ! کينه و غمها به دست باد بود ! کاش مي شد دل فراموشي نداشت ! نم نم باران هم آغوشي نداشت ! کاش مي شد کاش هاي زندگي ! گم شوند پشت نقاب بندگي ! کاش مي شد کاش ها مهمان شوند ! در ميان غصه ها پنهان شوند ! کاش مي شد آسمان غمگين نبود ! رد پاي قهر و کينه رنگين نبود !
_________________ زندگی صحنه شکست هاست
شکست پلی برای پیروزیست!
1. در نظر من همه يا مهندس هستند يا دكتر
2. آدم كه از دست بابا بزرگش ناراحت نمي شه
3. شخصيت رفتار و گفتار هر كس به خودش بستگي داره و كسي نمي تونه اونو عوض كنه به جز خودش _________________ زندگی صحنه شکست هاست
شکست پلی برای پیروزیست!
1. در نظر من همه يا مهندس هستند يا دكتر
2. آدم كه از دست بابا بزرگش ناراحت نمي شه
3. شخصيت رفتار و گفتار هر كس به خودش بستگي داره و كسي نمي تونه اونو عوض كنه به جز خودش
من نه دكترم نه مهندس ، بدم مياد اينطوري صدام كنن .
خواهشاً همون بابابزرگ رو بگو .
ممنونم و خوشحالم كه ناراحت نشدي .
آره خب ؛ هر كسي خودش راه خودشو انتخاب مي كنه . مورد سه رو قبول دارم . _________________ "پيشنهادي به اش مي كنم كه نتونه رد كنه"
کاش میشد سیاوش درست شه
چرا خودشو اینجوری کرده؟؟؟ از بچگی هم حال از دری وری های پاپ خونا بهم میخورد(دمه خودم گرم تو اون سن چه عقلی داشتم)
ولی سیاوش و دوست دارم کلا خیلی وقته سیاوش گوش نمیدم ولی این داره هر روز خودشو خراب تر میکنه کی گفنه هر اهنگی که اوپس اوپس داشته باشه ما بیشتر دوست داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاش میشد سیاوش درست شه
چرا خودشو اینجوری کرده؟؟؟ از بچگی هم حال از دری وری های پاپ خونا بهم میخورد(دمه خودم گرم تو اون سن چه عقلی داشتم)
ولی سیاوش و دوست دارم کلا خیلی وقته سیاوش گوش نمیدم ولی این داره هر روز خودشو خراب تر میکنه کی گفنه هر اهنگی که اوپس اوپس داشته باشه ما بیشتر دوست داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خداييش راست ميگي
اين اوپس اوپسي ها رو 99 % واسه شعر گوش ميدم ، 1% واسه موسيقي . ولي قديمياش ، شعر آشغال هم داشته باشه گوش ميدم واسه موسيقي .
منم از اين پاپ خونا بدم مياد . _________________ "پيشنهادي به اش مي كنم كه نتونه رد كنه"
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3بعدی
صفحه 1 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید