آقا كسي مي دونه اين elvenstarmod ها(نسخه هاي تكميلي the battle for middle earth)رو چجوري ميشه بازي كرد؟من كه هركاريش مي كنم وقتي مي خواد بازي رو بالا بياره يه ارور مي ده كه اسم پنجرش game crash هست. _________________
آقا كسي مي دونه اين elvenstarmod ها(نسخه هاي تكميلي the battle for middle earth)رو چجوري ميشه بازي كرد؟من كه هركاريش مي كنم وقتي مي خواد بازي رو بالا بياره يه ارور مي ده كه اسم پنجرش game crash هست.
هوندا جون ، اينجا من و نوه ها فقط درباره فيلم و كتاب بحث مي كنيم . _________________ "پيشنهادي به اش مي كنم كه نتونه رد كنه"
آخه اسم تاپيك رو زده بودي {ارباب حلقه ها : كتاب و فيلم ...}.پس اين سه نقطه چيه؟!
اگه قبل از اون سه نقطه ي كذايي « و » مي ذاشتم شامل بازي هم ميشد . ولي اينجا فقط كتاب و فيلمه . _________________ "پيشنهادي به اش مي كنم كه نتونه رد كنه"
نظرتون در مورد شخصيت فرودو در فيلم چيه؟به نظرتو يه خرده روش بد كار نشده بود؟به نظر من كه شخصيتشو تو فيلم خيلي سست اراده كرده بودند در حالي كه تو كتاب اصلا اينطوري نيست. _________________
نظرتون در مورد شخصيت فرودو در فيلم چيه؟به نظرتو يه خرده روش بد كار نشده بود؟به نظر من كه شخصيتشو تو فيلم خيلي سست اراده كرده بودند در حالي كه تو كتاب اصلا اينطوري نيست.
فرودو تو فيلم مثل موم بود تو دست همه ، فقط جلوي سم شير ميشد ولي تو كتاب يه شخصيت كاملاً عميقه . _________________ "پيشنهادي به اش مي كنم كه نتونه رد كنه"
فرزندان هورين يك كتاب ديگه از جي.آر.آر.تالكين،نويسنده ارباب حلقه ها و... هست.من توي نت فقط تونستم مقدمه و سه فصلشو گير بيارم كه براتون مي ذارم.ضمنا لينك تمام فايل ها مربوط به وبسايت حلقه يگانه هست.
مقدمه فصل اول فصل دوم فصل سوم _________________
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3بعدی
صفحه 1 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید